Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Samanbacsii #3 üzenetére
Nem, de itt elfért volna, valamint le is lett már írva.
-
Samanbacsii
őstag
Tehát akkor oprendszer alá nem tudok soft raid0-t telepíteni?
-
Májki
tag
Szoftveres RAID-et win alatt csak úgy tudsz csinálni, ha már van telepített oprendszered. Alap esetben csak a server oprendszerek alatt tudod a RAID funkciókat használni, de néhány system file kicserélésével akár XP alatt is fog működni.
Viszont, ha te csak e kettő vinyóval rendelkezel akkor nem fodsz tudni RAID 0-át csinálni, csak RAID 1-et (mirror). Ha lenne még egy vinyód akkor arra tudnál oprendszert tenni, és az alól már a két 80-as összefűzhető RAID 0-ás tömbbe. -
ahavasi
tag
hi. Van 2db Seagate 80 gigás vinyóm, de nincs Raid vezérlőm, ezért szoftveresen akarom Raid-ba kötni a két wincsit.
A legfontosabb kérdésem: Megmarad a RAID-0 akkor ha újra akarom telepíteni a winf*st?
a másik pedig az hogy elolvastam a H@rdv@re0c szoftveres Raid cikkét már 3x, de nem értem hogy hogyan particionáljam a wincsit, és hogy melyik particiót konvertáljam Dinamikus lemezzé
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Billentyűzet gondom van
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest