Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    válasz koxkids #11650 üzenetére

    koszi amugy az eddigi hsz-eiteket!

    azt tudom, a fentebb linkelt videombol is, h a fejegyseg csak egy kijelzo lesz, vagy ha menni is fog a touch, swipe-olni nem kepes a hardver, igy az felejtos, ezeknek majd meg utanakerdezek a helyi importornel. van kontaktjuk feltuntetve a weboldalukon.

    a masodiknal, ami szimpatikus, h plusz penzert ugyan, de akar Wireless kepesse is teheto az AA, ami meg a legjobb lenne szamomra. a tokom kivan mar a felcuppantos/bekaasztos tartokbol, meg a kabelekbol is oszinten szolva. illetve meg azzal egyutt is olcsobb, mint az atlag £4-600-as kijelzos fejegysegek, amiket eddig talaltam.
    a hatso kamera tamogatasara is rakerdezek, kosz a tippet!

    ez, amit linkeltel, ez tud AA-t, illetve megmarad minden gyari funkcionalitas, kamerat is beleertve? lehet, hulye kerdes, de a 6-os droid nem tul regi AA-hoz? nyilvan nem varom el, h olyan porgos legyen, mint mondjuk egy erosebb hardverrel szerelt 10/11-es droidos egyseg, csak asszem' valahol ugy olvastam, hogy ezek a rendszerek 9-estol kezdtek "normalisan" hasznalhatova valni.

    igazabol, amiket leginkabb akarnek tukrozni/hasznalni a telomrol, az a Maps, Waze, Spotify trio. de ha rendes mirroring/AA, akkor nyilvan barmely droidos appnak mennie kell.

    [ Szerkesztve ]

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák