Új hozzászólás Aktív témák

  • KTTech

    veterán

    válasz Theodorci #16663 üzenetére

    Mihez képest túl pici a Yaris? Hány emberrel lenne használva?
    Mi 2 fővel felpakolva rendszeresen megtesszük az UK-MO távot vele autópályán, és ez igaz volt az előző MK3 HSD-mre és a mostani MK4 HSD-re is, de a következő Yaris Cross is így lesz használva (ha egyszer végre megjön, majdnem 2 év lesz megrendeléstől számítva). Soha, egyetlen egyszer nem éreztem, hogy kevés lenne pályára, megpakolva is simán elvittem az elektronikus sebességkorlátig a német pályán, igaz, csak rövid ideig, ott már nem jó a fogyasztása a hibridnek :D - meg amúgy se szeretek ilyen gyorsan menni, felénk az autópályás sebességlimit amúgy is 113km/h, és ez több, mint elég - máshol is be kellene vezetni, rögtön csökkenne a kollektív károsanyag-kibocsátás.
    De amúgy is Mo amúgy is olyan kicsi, hogyha középen köpök egyet, akkor az már külföldön esik le, felénk sokkal nagyobbak a távok, amit megteszünk vele (egy sima, egy napos kirándulás 5-800km simán megvan).
    Idén UK-Corfu is be van tervezve (konkrétan a benzinen kívül minden ki van fizetve), nem kompon, hanem FR-NL-Németország-Ausztria-Szlovénia-Horvátoszág-Montenegró-Albánia-Görögország útvonalon, 2 nap alatt levezetve a 3000 km-t, visszafele még megállunk Párizsban is, mert miért ne :D

    A napi munkábajárásnál 5 fővel használom a Yarist, azaz napi 40km megy így bele.
    Az eddigi átlagfogyasztásom így 4.22l/100km, 56000km után, amit majdnem 2 év alatt tettünk bele (májusban lesz 2 éves).

    www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon

Új hozzászólás Aktív témák