Új hozzászólás Aktív témák

  • Tuninger

    Topikgazda

    válasz _q #22696 üzenetére

    Fullframe F2 alatti obikkal áll fenn inkább ez a probléma. APSC-n nem hiszem hogy van elég fényerős obija vagy nagyon nem úgy használja az AF-et mint kellene.
    Panánál megint csak túl sok a mélységélesség hogy probléma legyen.

    Messze túlhypeolt a probléma, de tény h maga a feature nagy kényelmet ad.

    Srácnak is vagy 50x mondtam el hogy videónál minek az eye AF, ha ott még annyira sem tudsz belecroppolni pixel peepeléshez... az a baj hogy ő is azt várja hogy a kamera majd magától olyan felvételeket csinál amire majd mindenki tátja a száját, neki elég csak megnyomni a rec gombot.

    Csak az a baj hogyha egy bizonyos look mindenki számára elérhető, lásd slider vagy gimbal, és elkezdi mindenki használni akkor az hirtelen nem is lesz olyan érdekes.
    Ha lenne egy kamera ami instant Végtelen háború színvonalú anyagot tolna ki magából, leértékelődne a végtelen háború minősége...

    MrChris: régen volt itt bullsh1telés még a pana plazmáknál hogy 600Hzes meg 2500Hz-es panel... hogy tuti minden video villogasmentesen menjen. Meg hajdanan külön feature volt a true 24hz megjelenítés. Egyébként én is mindig azt nézem hogy mennyivel fluidabb ugyanaz az anyag TV-n, kikapcsolt képjavítókkal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák