Új hozzászólás Aktív témák

  • Kukcaman

    senior tag

    Be kell újítanom 1-2akksit, eléggé amortizálódtak már. Milyen márkát javasoltok? Most néztem ilyen Patonát, de talán más márka is jó lehet, lényeg, hogy ne dagadjon bele a gépbe :D hosszabb távon. Egy ilyen komcsi töltőm van még hozzá (ha mondjuk patona akkut vennék, akkor érdemes lenne hozzávaló töltőt, vagy ez tökéletesen megfelel?) Meg van 1400mAh-s is, de elég noname.

    #31651hibavissza Ilyenkor szoktam ránézni más kész munkájára is, hashtag-el jelölik úgy is. Bár ilyenkor ez befolyásoló tényező lehet.

    #31649vond
    Ja, így értem a bevezetést. Nem baj a bumm-bumm :))
    Jaa még valami. Hasonlóképpen vagy nagyon ugyanúgy viselkedik a Lumix 12-60mm és a 14-140mm. Tegnap is voltam "lövöldözni" vele emberekre, kb 100-140mm alatt nem is nagyon voltam. Egy vadlesre való obival nagyon frankó dolgokat lehetne csinálni.

    #31648vond
    Ez a jótékonysági duma nagyon idegesítő, ha bekamuzzák. Nekem alapitványi dumát szoktak mondani. Vagy sugallják, hogy "minekünk saját pénzből van finanszírozva" - egyrészt nem is kérdeztem, másrészt, ne adják elő a lopott holmit, ha tele vannak :D Láttam már bizonyos fehér alapon kék szöveges támogatásos táblát tartó figurát is egy rendezvényben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák