Új hozzászólás Aktív témák

  • ArthurShelby

    addikt

    válasz Pyttawrx #143599 üzenetére

    Céges gép, rendszergazda vagyok rajta (én "tettem föl" az előtelepített win-t). Csak furcsa volt, h magától bekapcsolt kérdezés nélkül. A kulcsot mivel rendszergazda vagyok ki tudom menteni, csak furcsa na.

    Örülök, hogy be van kapcsolva a bitlocker, mert egyébként föl lehetne törni a win-t (sterlec, meg hasonlók akkor belelátnának, fel lehetne törölni a felhasználói fiók jelszavát), és céges gép, ezzel megyek be belső hálóba (ott meg távoli asztallal felmegyek a benti gépemre). (AD-ba én nem akartam beléptetni, mert akkor rámenne mindenféle céges policy, meg háttérben futkosnának a scriptek.)

    Helyi fiókkal vagyok bejelentkezve, nem használok edge-t (firefox a menő), az office miatt jelentkeztem be a céges MS fiókba. És most ott kutakodás után látom, hogy ott van a bitlocker kulcs :C . Lehet, hogy az office 365 miatt már ilyen funkció is van, ami az azure-ból átjött.
    Közben lehet rájöttem, azt sejtem, hogy ez lehetett a hiba, ez jött fel office telepítés után. Ezt utólag ki tudom valahogy kapcsolni? Konkrétan ez a beállítás mit csinál/jelent?

    [ Szerkesztve ]

    A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

Új hozzászólás Aktív témák