Aktív témák
-
Bero
aktív tag
Upp néked, mert megérdemled, és mert az aláírásom yó reklám
-
TRMCGYKV
csendes tag
Tényleg azt meg se kérdeztem: Valaki használ rajtam kivül modemet?
Vagy csak én vagyok ilyen modern? -
TRMCGYKV
csendes tag
Na szóval egy kicsit sajnálom hogy a dupla-modem kamu
Amugy ezt az infót is köszi. -
Agostino
addikt
-
emitter
őstag
szted van aki nem vágyik haladásra?
csak hát nem mindenkinek olyan könnyű akár egy kisvárosban lakást találni (venni), még mindig nagyon sok embernek olyan kevés a fizetése, hogy ha lenne a településén adsl, akkor sem engedhetné meg magának azt a havi 5-6e ft-ot. És lehet, h nem is netezik annyit, h megérje neki átálnni adsl-re, bár ha már átállt, akkor épp a gyorsaság miatt fog egyre bátrabban és többet netezni.
Azt kell látni, h kishazánk nagyon sok szempontból eléggé elmaradott akár a velünk együtt eu-taggá vált országokhoz képest. Ezt mindenki tudja, mondják is, de a dolgok csak lassan változnak. Nem hiszem, h igaz a piac törvénye, h a nagy nemzetközi áramlatok, tendenciák ide is gyorsan elérnek. Ha a tkom nem építi ki szélesebb körben a szélessáv-szolgáltatást, ha nem csökkenti az árakat, akkor azt teszi. És közben azt mondják, h végre elérték az adsl-árak a lakosság által is ''optimálisnak'' tartott 5-6 ezer ft-os szintet! Kérem szépen! Kinek a nevében beszélnek? Ki mondta nekik, h ez az optimális ár? Hülyék ezek? Ráadásul nincs is nálunk verseny a piacon, mindent a tkom szab meg... A többi szolgáltató is tőle veszi a ''netet'', nem tudnak árban alá menni.
A legfontosabb egy erélyes kormányzati politika lenne most, talán jobban kéne szorgalmazni (mondjuk támogatni?) a szélessávú net elterjedését, nem csak dumálni róla... -
BTO
őstag
egyébként nem sértésként:aki a haladásra vágyik ne lakjon elmaradott területen.
megyeszékhelyen lakom de a perem részen -üdülő, hétvégi kertes-részen az év elején telepitettem multimédia internetet,de befaragtak vele a viszirány miatt. a Metroba nagy pofával árulták,de nem tudták hogy mit hogyan csak akko jötté rá ha +vetted. -
Agostino
addikt
Igen, van ilyen topic, mert azt képzeld el, ebben az országban még nagyon sok helyen nincsen lehetőség szélessávú internetre. Chello reklámja, amikor kiröhögték a modemeseket szar szemét szar dolog volt, személyesen ásnám el élve a kiötlőit modemből készült koporsókban.
[Szerkesztve] -
BTO
őstag
ez a topic még megy miko mán tökös occsok a dsl és a chello átal kinyált szolik????akko jó a chello reklama.
-
Agostino
addikt
Nézd, ez a duplamodem egy vonalon nem megy. Azt nem tudtam kivenni az eddigi írásaidból, hogy most akkor aláírtál már valamit, vagyis elkötelezted-e magad egy szolgáltatóhoz, mert ha nem akkor, nyugodtan fizess elő ADSLre. Telefonszámla sem lesz sokkal több, mint a DSL díja. Modem nem éri meg, ha van rá mód akkor válts.
-
faster
nagyúr
Freestart nem elérhető Hungarotel körzetből:
Bővebben: link
Nagyobb az esély az Index ingyennetjére:
Bővebben: link -
faster
nagyúr
Internet szolgáltatás elérése:
Nappali időszakban 6,10
Kedvezményes időszakban 3,25
Hungarotelnél nincs 0,50 Ft-os időszak, tudomásom szerint ez csak Matáv körzetben létezik. -
TRMCGYKV
csendes tag
amugy utánanéztem hogy a Hung@roTel-nek fizetem a telódíjat
-
cortez25
senior tag
A legolcsóbb modemes dolog....
Freestarton beregisztrálsz...51/302302
Oszt fizeted 7-18-ig 6,10 Ft
18-24-ig 3,75 Ft
24-07-ig 0,50 Ft
hétvége 7-24-ig 3,75 Ft
24-7-ig 0,5 Ft
/perc....ennyi.
nincs net előfizetés....ezek meg mindegyes 51-be irányuló jelenlegi percdíjak. -
TRMCGYKV
csendes tag
Na a modempercdíjak az oké (hála nektek).
Most már csak azt akarom megtudni lehet-e két modem 1 gépben, és akkor megnő a sebesség? -
battag
aktív tag
-
Agostino
addikt
17#
Az előfizetés szerintem csak az ő telefonszámára érvényes, te nem tudod használni, de ebben nem vagyok egészen biztos.
18#
Igen, éjfél után valóban 0,5 ft a net.
20#
Nem igaz, a sebesség nem nől meg. Esetleg azt értetetted félre, hogy az ISDN az kb a modemes net kétszere.
Egyébként minek kell előfezetni modemes netre? Ott a Freestart, ingyenes hozzáférés, csak a percdijakat fizeted. Itt bővebben tájékozodhatsz : Bővebben: link. Sok sikert! -
TRMCGYKV
csendes tag
amugy mindenkinek köszi a segítséget
-
TRMCGYKV
csendes tag
amugy rendesek a M@távosok. Bemegyek megkérdezni a percdíjakat, aztán azt mondták : ''Inkább fizessen elő a díjcsomagunkra csak havi 14000 ft és korlátlan''
56kb/sec-ért fizessek ennyit? Noormálisak ezek
Tényleg igaz az, hogy két modemet is beköthetek a gépbe, és akor megduplázodík a sebesség? -
TRMCGYKV
csendes tag
Na szóval az a helyzet, hogy haveromnak az apjának a báttyának van ez az előfüzetése.
És megengedte, hogy én is használjam. Ő csak annyit tudott mondani, hogy havi 10000-ret fizet. Kérdeztem tőle mást is, de szinte semmit sem ért a gépekhez.
Ez a helyzet. -
TRMCGYKV
csendes tag
bocsi mindenkinek hogy csak most irok, de nem jutottam idáig nethez
-
Snoop-y
veterán
Díjtáblázat – Nyílt internet
Időszak Díj (bruttó)(Ft/perc)
Minden nap 7.00 - 24.00 óra között 5 Ft
Minden nap 00.00 - 07.00 óra között 3 Ft
Amúgy jobban jársz ha mondjuk olyan szolgáltatásra fizetsz elő ami tartalmazza az internetezés díját illetve a percdíjakat is.
Olcsóbban kijössz ha kiszámolod mert ez napszakfüggetlenManapság már nem éjféltől reggelig neteznek az emberek hanem napközben.
15 óra 3000 Ft ( ebben benne van a telefon díja is ) vagy ha 6 hónap hűséget vállalsz akkor 2490 ugyanez.
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Ha percdijakra gondolsz akkor ugy tudom 07:00-18:00 6ft/perc, 18:00-24:00 3ft/perc, 24:00-07:00 0.5ft/perc. Hétvégeken 3ft/perc, valamint éjfél után 0.5ft/perc. Remélem segíthettem
.
-
Fauszt
senior tag
válasz
steve@prhw #10 üzenetére
Nem is veled van bajomm
Na jól szét off-oljuk ezt a topicot
[Szerkesztve] -
Fauszt
senior tag
válasz
steve@prhw #7 üzenetére
Ha már az általa feltett kérdésbe semmi lényeges infot nem tudott beírni, akkor legalább a kérdésemre válaszoljon, (nem szeretek találgatni) s akkor segítünk, ha tudunk...
-
emitter
őstag
válasz
steve@prhw #7 üzenetére
én is erre gondoltam először, de hát ez már 2 éve nem rendelhető meg, ráadásul a neve is csak hasonló...
-
steve@prhw
őstag
Szvsz valami ilyesmire gondolt...
Bővebben: link -
kirkri
addikt
Ilyen is van modemesben, hogy korlátlan? Még sose hallottam róla. Korlátlan forgalom, vagy időben korlátlan? /értem ez alatt, hogy délelőtt, vagy este, stb./
-
emitter
őstag
biztos vagy benne, h netcombi a csomagod neve?
még google se talált rá csak egy holland oldalt
és mi ez a havi 10000ft...? azt mondtad, ingyenes a modemes net (már régóta, több éve van ingyenes modemes net)
ha már kifizetsz havi 10 rugót, vegyél rajta inkább 1Mbites adsl-t -
TRMCGYKV
csendes tag
Sziasztok!
Újonc vagyok, és most sikeerült egy modemes internetet beszereznem. Nem vagyok modem párti, de ha eccer ingyen van...
Nos az lenne a kérdésem, hogy mennyit kellene fizetnem a telefonszolgáltatónak (mennyi lenne a percdíj)??
Sok mindent sajna nem tudok ez a gond.Csak annyit hogy a díjcsomag neve ''NetCombi'' , havi 10000 ft és korlátlan, 0651-el kezdődik a szám, meg M@távos vagyok (asszem).
Ha valaki tudja a percdíjakat Please Help Me!
Előre is köszi!
Aktív témák
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest