Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
Igazi hányinger a ytmusic és, hogy megszüntetik és beleterelnek ebbe a prémiumnak csúfolt szarba - na az egy vicc!
A google podcast meg egy valóban jó dolog volt... -
calamites
őstag
Én nagy podcast fogyasztó vagyok, és a Google podcastot azért szeretem, mert nagyon egyszerű, és letisztult.
Bajban leszek. De ha valaki tud jó és hasonló egyszerű lejátszót ne tartsa magában. -
-
AtHoS
nagyúr
De jó hír ez....bár asse tudtam van van google podcast a yt music pedig eztán sem fog érdekelni. No persze amit írtam most az se érdekel kvra senkit, szóval mindenkinek egyéni szoc problem a hír témája
#2 consono
Hát ez elég tömör válasz volt a részedről, csak arra nem sikerült rájönnöm (bennem van a hiba elismerem
), hogy a kérdőmondat melyik részére érkezett a válaszod. Bár lehet irónia van a válaszodban csak lemaradt a szmájli ami erre utal
-
szemy94
senior tag
Amikor elérhető lesz a youtube music alkalmazásban a podcast, akkor menni fog prémium nélkül kikapcsolt kijelző mellett, vagy csak terelnek a prémium felé?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horgász topik
- One mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Peugeot, Citroën topik
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Nikon z 20mm f/1.8 S Újszerű!
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest