Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi_73
őstag
válasz
üzenetére
Mod bios-t még idáig nem találtam, pedig kerestem.
Volt mod az lenne, de az nem izgat. Ezeket ki próbáltam, sajnos plusz feszt nem hozott a konyhára egyik sem.Bővebben: link
-
orbano
félisten
válasz
üzenetére
a legjobb akkor is a bh6... alig varom hogy kapjak olcson
utana jon a tccd (adata es gskill az olcsobbakbol, ez a ketto most nagyjabol 1 aron van). sajnos a samsung mar nem gyartja igy lassan el fog fogyni. lehet hogy bh6, vagy d5 lesz helyette... aztan winbond UTT-t érdemes keresni (twinmos szitázással is akad, csak nehéz felismerni), no meg d5-öt 
-
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TP-LINK routerek
- Spórolós topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Volt mod az lenne, de az nem izgat. Ezeket ki próbáltam, sajnos plusz feszt nem hozott a konyhára egyik sem.

utana jon a tccd (adata es gskill az olcsobbakbol, ez a ketto most nagyjabol 1 aron van). sajnos a samsung mar nem gyartja igy lassan el fog fogyni. lehet hogy bh6, vagy d5 lesz helyette... aztan winbond UTT-t érdemes keresni (twinmos szitázással is akad, csak nehéz felismerni), no meg d5-öt