Új hozzászólás Aktív témák
-
Rica
senior tag
Köszi még egyszer!
Valakinek hirtelen felindulásomban azt tanácsoltam, hogy ne 4*512-őn keresztül bővítsen 2 gigára, mert a négy modul miatt nem fog tudni rendesen tuningolni (A8N-E). Lehet, hogy hülyeséget mondtam
Kb nyárra akarom kipofozni a konfigomat, lehet, hogy én is jobban járnék, ha akkor olcsón vennék még két ilyen ramot ? -
DeltaPower
addikt
nemhogy a 250es határt, még 240et se. 235 körül tudtam stabilizálni
166ról indítva szintén nem jutok semmire. (mod) feszelés se hatja meg a ramokat, azóta egészen 2,9 voltig próbálkoztam.
most ha minden igaz nekem is csere lesz 2x1 gigára, meglátjuk azzal mire megyek. proc előző tulajnál aszem 2800ig ment fesz emelés nélkül, tehát valszeg nem az a korlát. -
Rica
senior tag
Szerinted az én Asus A8N-E lapom sem kedveli az A-DATA tuning ramokat? Azt tudom a deszkáról, hogy 230 fölött nem eszi az 1T, de 250 fölé a leglazább időzítésekkel és egészen 3,0 Volttal sem megy, csak ha visszaosztok 333-ra, úgy a procot bírja, az előző 270-en stabil volt. Fontos lenne, mert most váltok ramot és ehhez igazítanám. Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Apple asztali gépek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Okos Otthon / Smart Home
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
! Ez volt az utolsó kérdésem.
Kb nyárra akarom kipofozni a konfigomat, lehet, hogy én is jobban járnék, ha akkor olcsón vennék még két ilyen ramot ?