Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    válasz lacos001 #80054 üzenetére

    Most a mutacio a mumus es ami mutacio nelkul eleg volt, az mutacioval mar nem eleg. OMFG. Mutacio volt, van es lesz. A nepet meg az angol mutacio talan erdekelte, de szerintem a tobbseg mar csak legyint, ha van valami ujabb orszagbol jott valtozat. Igazabol mar en se foglalkozom vele, hogy hol milyen mutacio van es az eppen mennyire fertozo.

    A tegnapi nagy osszeroffenes elott olyan arcok kerultek elo a fiokbol, akikrol meg eddig en nem is hallottam. A kedvencem o: "Deutschlands oberste Amtsärztin Ute Teichert lehnt es ab.." eddig en errol a norol nem is tudtam, hogy letezik, pedig a frontvonalban dolgozo Gesundheitsamt-ok fovezere. Eddig nem volt kedve felszolalni. Ranezek, es tudom, hogy azert nem megy elore a digitalizacio, mert mar o sem akarja. A tipikus Beamte, aki 5 peldanyban irat ala, pecseteltet le egy papirt, ha valakinek az alairasa hianyzik, vagy nem jo helyre irta ala, akkor minden indul elolrol. egy ceruza megvetelehez hetek az elokeszulet.

    Kretschmann meg jobb lesz, ha nyugdijba vonul. Kevesebb mint 1 honap a valasztasig, en nem latom azt a nagy kampanyt a sajtoban, de nem en vagyok a fo celkozonseg.

    NRW-ben meg elkapaltak a bolt elotti parkoloban a maszkhordast. Nem is baj, ertelme nem is volt sok...

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák