Új hozzászólás Aktív témák

  • Pazo

    tag

    válasz rokefeller #1476 üzenetére

    hát mát késő, mert áthívtam egy haveromat, és ''megszerelte'' a linuxomat, de azért köszi a választ.

    hosszas bűvészkedés után felkerült egy ubuntu (azért kellett bűvészkedni, mert valami gáza volt a vinyónak és nem akarta megcsinálni a telepítő a hde5-t, a swapot, így előbb egy nagyon alap debiant nyomtunk fel, mert az rendbe bírta hozni a vinyót). ''örültem'' hogy időközben sikerült elbasszintani a windowsomat, és a tegnapom azzal ment el, hogy ott szívtam a telepítgetésekkel: a zonealarm tűzfal (legújabb telepítőjével felrakva!!) rendellenesen működött, nem akart megmutatni magát a tálcán meg amúgy sem, így nem lehetett a programcontrolban szabályozni a nethasználatot, semmit nem engedett se ki se be -> kill zonealarm.

    de mostanra minden ''kifogástalanul'' működik, ismerkedek a linuxszal, annyira nem is gáz ez a rendszer mint gondoltam, látom az ntfs partíciókat meg minden, SŐT még a tv-tunerem is működik, pedig erre nagyon nem számítottam :)

    I'll tell you just how stupid Life Insurance is. You're sitting across from a guy. He's betting you you're gonna live, you're betting him you're gonna die! And you're hoping he wins!

Új hozzászólás Aktív témák