Új hozzászólás Aktív témák

  • HatalmaGalus

    kezdő

    Hadd osszam meg veletek első szívásaimat:

    Két hete vettem egy quest 2-t Amazon-on. Kapásból Virtual Desktoppal használtam a Quest 2-met, mert valahol azt olvastam az a jó megoldás, air link problémás. Mivel minden játék teljesen jól futott, így el voltam vele. 2 napig, amikor már nagyon zavart, hogy alig látok valmit a képből. Homályos, szétesnek a színek (kromatikus abberráció). Support egész jól reagálta le, kapnék egy cserét, ha supportált országban lennék (de nem).

    Már úgy voltam vele, hogy hagyom a fenébe és visszaküldöm Amazonnak. Próbálgattam a natív tartalmakat, közben rájöttem, hogy a head strap töve tud forogni is, és jé normálisan is fejre lehet tenni, az elit strap-nek így van értelme. Közben jött egy új frissítés a V37-es FW-re, ami utána olvasás után többeknél kromatikus aberrációt okoz. Hozzá teszem a quest menüjeit nem kellemes olvasni, homályosak. Az új FW kicsit javított mindenen, CA teljesen kezelhető, csak a homályosság nem tűnt el (főleg a quest menüjeivel teszteltem, mert a PC-s játékok nagyon rosszul néztek ki.

    Na ekkor kipróbáltam az Air Linket és .... bakker varázsütésre minden jó lett. Most a VD-t egy darabig elfelejtem... nem tudom mit állítok be rosszul, de csak 50%-ig hajtja ki a GPU-t, air link pedig felmegy 80-100% közé, közben szépen hozza a 90 fps-t...

    Tudom, részben én bénáztam, de a vége legalább az, hogy van egy eszközöm, ami így, ebben a formában szépen muzsikál.

    Ryzen 5 1600x, GTX 1660 Ti 6GB, 16 GB RAM. Nekem főleg Elite Dangerous-ra kellett, simán elviszi, de még a shooterek is szépen mennek.

    Bocs a wall of text-ért, de hátha más is ezeket a szívásokat éli át és hátha segít :)

Új hozzászólás Aktív témák