Új hozzászólás Aktív témák

  • Z10N

    veterán

    válasz HSM #26317 üzenetére

    "Jó, hát a topikja."
    Erre most mit mondjak. Azok nyilatkozzak, hogy gyenge akik erdeklodnek iranta. Ez "validabb", mint ez: "A nevesebb oldal tesztjeinek jobban hiszek, mint a felhasználók szubjektív véleményeinek."

    "Nem beszélve arról, hogy ilyen ársávú kártyát tipikusan gyenge gépekbe raknak, ahol ezer+1 oka lehet, ha nem úgy megy, mint a tesztekben, vagyis ahogy kéne neki."
    Pontosan. Ezek nem i7 mellett mennek. Azaz meg jobban kijon, hogy nem stimmel valami. Nem "szintetikus labor teszteknel" kell nezelodni. Ezert is szamit a nyers ero igazan, ami a duplaja minden szempontbol es nem +70%.

    "Persze, értem, mit mondasz, de gyártási szempontból teljesen érthető, hogy nem tudják (és nem is akarják) hozni a nagytestvér (RX470) végletekig kiélezett árazását."
    Es itt van a hiba. Siman lehetett volna ebbol is egy sikeres 5750/5770 vagy 7750/7770 szeriat csinalni value kategoriaban. Direkt nem budget-t mondtam, mivel oda meg mindig adosak a 450-nel (p12?).

    "Különben is ennek a lapkának szvsz a célja inkább a notebookok, és gyárilag beépített mindenféle szempontból limitált környezetek, így érthető, ha a kevésbé kritikus PC-s oldalról nem adják annyira kedvező áron."
    Az a baj ebbol nem sok mindent lattunk. Megint csak azt hallom, hogy alig van kore epitve. Azaz nem latom, hogy a "low power" kiszolgalasa miatt lenne dragan merve desktopon.

    Amugy kihangsulyoznam, hogy nem a lapkaval vagy a termekkel van a gond, hanem az arazassal es a letiltassal. Itt nem arrol volt szo, hogy olcsobban megvetted a 6950 es a 290-t majd dragabb 6970/290X csinaltal belole, hanem pont forditva. Az eltolt price ponton, nem az eleve erosebbet kaptad, hanem a gyengebbet.

    Ui: De tenyleg zarjuk rovidre. Jon az rx560 majd remelhetoleg 16cu-val kicsit olcsobban es rendben lesz (2/4gb $85/105).

    [ Szerkesztve ]

    # sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

Új hozzászólás Aktív témák