Új hozzászólás Aktív témák

  • kateb

    tag

    válasz Rocsesz79 #34012 üzenetére

    Én is így kezdtem, aztán hasonlóan folytattam is. :B

    Sajnos a lottó ötöst múlt héten nem én nyertem, de szerencsére viszonylag normális munkahelyem van, így kevésbé kellene árérzékenynek lennem tabet kérdésében. Viszont van itthon 3 asztali pc, két laptop, ezért a tablet tényeg csak úri huncutságnak tűnhet és a "pénzügyminiszterem" furcsán néz rám, hogy megint minek egy számítógép, ami ráadásul drága is. Tehát ezért némi időt kell fordítanom az ár-érték arány témakörére is, hogy indokoljam majdan a sok nullát a számla végén. :D

    Legfőképp persze azért kell tablet, mert a munkaköröm a számítógéphez köt, 8 órát ülök előtte, majd hazaérkezvén ismét a pc előtt csücsülök még vagy 3-4 órát. Ez a derekamnak épp elég szokott lenni az agyamnak meg még nem, így fekve folytatnám, de a laptop ehhez már nem jó. Nehéz is, meg a hasamra téve a billentyűzet kezelése sem túl optimális.
    Ezt a gondomat látom megoldódni egy tablet képében. Hogy ne kelljen apróbetűst olvasni a kis kijezőn, ezért a képet kilökném egy 32 collos tv-re (ehhez kell ugye a hdmi feltétlen).
    Hogy a végén melyik ketyerét veszem és mennyiért, azt még nem tudom, de legkésőbb nyár elejére be szeretnék gyűjteni egyet.
    Addig meg keresem az optimumot.

Új hozzászólás Aktív témák