Új hozzászólás Aktív témák

  • viktorhu

    veterán

    válasz svgyula #138006 üzenetére

    Az "olcsón nem az elvárásaimnak mindenben megfelelőt vettem" helyzetnél már csak a "drágán nem jót vettem" a rosszabb :) Azért halt el a fórum, mert a xiaomi letarolta a piacot az olcsó kategóriában, így már szinte csak mainstream telefonok vannak saját pörgő topicokkal. Minden árkategóriában lehet megbízható telefont venni, amit nem kell normál használathoz rootolni meg romolni.

    Ha a a xiaomi elszáll az áraival, akkor majd megint lesz pörgés a topicon, de már az nem fog visszajönni, amikor a google alkalmazások flasheléséhez le kellett cserélni a gyári recoveryt twrp-re (meg kellett keresnem most a nevét, olyan régen használtam).

    A márkák visszaszorulásával kapcsolatban meg annyit, hogy amikor 2012-ben telefont vettem, akkor a csúcson három androidos készülék közül lehetett választani - egy Samsung, egy LG, és egy HTC. Körülnéztem még a Sonyknál is.

    A Sony már akkor túl volt a csúcson, a többiek épp kezdtek megérkezni. A Samsung megerősödött, az LG még mindig ott van, a HTC helyére bejött a Huawei. Nem csökkent a választék, kegyetlenül drága lett a csúcskategória, de a középkategóriával is már jól lehet dolgozni, és a régiek helyére mindig jönnek újak.

Új hozzászólás Aktív témák