Új hozzászólás Aktív témák

  • Tufa_

    aktív tag

    válasz Mercutio_ #33534 üzenetére

    Egy limitalt szerias orat vettem "befektetesnek" ami aztan meghiusult. 200 db keszult, ketto jott Angliaba es eselytelen volt itt megvenni, de Magyarorszagon sikerult rendelnem. Az orat a vilagon mindenhol leszallitottak 6 honappal korabban, de ez a Magyar uzlet nem akarta valahogy atadni. Hitetgettek hogy majd jon majd jon, de mivel elkovettem azt a hibat hogy teljes osszeget elore fizettem (AMEX-el), igy nem volt semmi nyomas rajtuk aztan gondolom az orat ok is megkaptak de mondjuk addig kiadtak valami otthoni celebnek vagizni. Meguntam, AMEXnel chargebackeltem es visszakaptam a penzt AMEXtol. Ugyveddel megtamadtak AMEXet azzal az igerettel hogy Augusztus vegen megerkezik, megint semmi, ugyhogy AMEX lezarta az ugyet teljes refunddal.

    #33536 Alvin_ti4200 Hitelkartya a legbiztonsagosabb Section 75 miatt. Ne keverd ossze tradicionalis hitelekkel. Ugyanugy hasznalod mint akarmelyik bank kartyad es honap vegen visszafizeted. Nincs interest igy rajta (egyik kartyan sincs kamat ha visszafizeted ugyanakkor). £10k egyebkent hamar osszejon ha minden vasarlast, utazast, stb ezzel veszel. Pl a karpitost ezzel fizettuk, kapasbol 3k.. A companion voucher pedig jovore a japan korutra jol jon mert pontokbol es ezzel a voucherrel 3an repulunk elso osztalyon oda vissza, kb £800ert kb 6-7000 helyett:)
    A 0%-os hitelkartyak akkor erik meg ha biztosan tudod hogy pl 6-12 honap alatt akarsz valamit visszafizetni, amugy meg teljesen felesleges. Nincs semmi koltsege a hitelkartya hasznalatnak, nehanyat leszamitva mint pl a Platinum AMEX, de ott meg olyan ertekben kapsz vissza hogy tobbszorosen megeri. Az most azt hiszem £595 per ev, de ingyenes Lounge access reptereken, Szeptemberben kaptam £200 vouchert ettermekhez, Juliusban £200 Harrodsban, Aprilis kornyeken £200 John Lewis/M&S, es ott van az utazasi biztositas nonstop egesz evre...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák