Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox #1 üzenetére
Ha több évre veszed a licencet akkor valamivel jobban megéri az árát, és ha a lejárat után újítasz licencet úgy hogy megadod a régi kulcsot a vásárlásnál akkor további kedvezmény is jár. Én így veszem a licencet már több mint 10 éve.
-
-
válasz
FoxiestFox #1 üzenetére
Van itt a fórumon elég aktívan a készítő csapat egy tagja.
Urban legendák szólnak róla, ha ráírsz, hogy megvennéd a szoftvert és kéred a segítségét, akkor tud kedvezményt intézni.Nagyon szeretem a terméket, ahogy öregszik az aktuális gépem egyre ritkábban használom. Ellenben minden gépújításnál meg fogom venni, főleg így, hogy legutóbb is segített
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
FoxiestFox #1 üzenetére
Na ja, de az MS-nek abból van plusz bevétele, hogy mindenki Windowst használ (Office és társai), szóval olcsón adja (mint a nyomtatók és a patronok, kapszulás kávéfőzők/kapszulák esete). Nem ismered a Windows és a többi oprendszer történelmét?
-
realme
tag
Elhiszem hogy javul az x870e vezérlóhidak kezelése de a hőmérsékletet nem tudja kiolvasni pedig szívesen feltettem volna a szenzor panelre.
-
Kicsit meredek hogy még a home usereknek szánt verzió is ~23k
Legál Windowst veszel olcsóbban kb.
A businesst és a többit megértem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Home server / házi szerver építése
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest