Új hozzászólás Aktív témák

  • Voice24

    őstag

    Még mindig a szállítási idők:
    A napokban többször emlegetett csomagom a reklamálásomra odáig jutott, hogy már "Shipment ready for transport" a státusza, azaz készen áll a szállításra. Mindez 11 nappal a rendelés után, úgy, hogy 11-15 napot vállalnak most is ugyanerre a termékre a Banggood Express-el, azaz ha most rendelném, szerintük október 9-14. között megkapnám. Hát szerintem a szeptember 16-i rendelést fogom talán akkor megkapni.
    Ha hozzáveszem a másik reklamált dolgomat, azt a telefont, amit úgy engednek megrendelni, hogy nagyjából gőzük nincs, mikor lesz raktáron, hát elég gáz mostanában ez a Banggood. Sok terméknél jól látható, mi van raktáron és mi nincs, és ami nincs, azt nem is lehet megrendelni. Akkor miért tesznek kivételeket bizonyos cuccoknál? A kérdéses telefonnál az EU-s verzió most is rendelhető, "expected to ship before october 20.", azaz szépen naponta tolják ki ezt az időt, magyarul halvány fogalmuk sincs, mikor lesz raktáron, az én szeptember 2-án rendelt telefonomra is nyilván ugyanez az idő fog vonatkozni. Ez pedig egy aljas (le)húzás tőlük, a másik csomagom késlekedésével együtt nagyot csalódtam bennük.

    Ui.: szeptember 16-án rendeltem Aliról is egy okosórát, ott az AE Standard Shippinggel 22-30 napot vállalnak, de az a cucc már elvileg tegnap Budapestre érkezett, az alis topikban írtam is róla.

Új hozzászólás Aktív témák