Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz korcsi #20106 üzenetére

    LoL :D Mármint .. magamra, vagy a reakciókra. Nem igazán komolyan gondoltam a pum&dump-ot, inkább csak arra utalva, hogy nem csak egy Musk tud olyat, hogy elinduljon a legnagyobb kripto-val valami, és utána jöjjön a lavina. :U Gondolom, ezt megfejelték a török történések is, bár hogy őszinte legyek, engem hogy ott mi megy, hidegen hagy, egy korrupt totálgáz az egész.

    Amikor legutóbb benéztem "poénból" egy P&D-ra, AWS-ben Tokióban, Binance mellé állt szerverről intéztem, de a kis python script-em nem bírta lekövetni a fellövést, valahol a visszaeső szakasz egyharmada körül csíptem meg, alig hozott valamit :D A világ legnagyobb át*ása, legalábbis földi halandónak. Meg ahogy ezeket meghirdetik, hogy készülj, bejelentés, vegyél ... mire megjön a coin jel Telegram-on és kattint a Vérpistike, azalatt a pár milliszekundum alatt már kilőtt a cucc a picsbe (bejelentés előtt ütik ők az entert, értelemszerűen).. és lefele jön, legalább ugyanolyan sebességgel, és csak az alja körül fékez. :D

    Nagyon mocsok cucc, de hát aki meg tudja ülni a "bikát", egészségére a rodeóhoz. Mondjuk ennek ellénre SEM kívánom, hogy regulázzák a kripto piacokat. Technikailag nem tehetik meg ugye, jogilag - sajnos - igen.

    No, szóval vagy így, vagy úgy, azért jó az is, amikor van nekünk BTCDOWN-unk. :U :K Azt utálom, mikor oldalaz. Az a "melyik gombot nyomjam" dolog. De hát ezt mindenki szerintem.

    Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

Új hozzászólás Aktív témák