Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz AAntii #3292 üzenetére

    "Kalifornia államban ha minden igaz épp mostanában lehet automatából füvet venni, mert már legális"

    Ezt nem tudtam. Egyébként az az állam is egy érdekes hibrid. Az egyik oldalon összeházasodhatnak a melegek és már a fű is legális, a másik oldalon pedig az egyetlen olyan állam, ahol még van halálbüntetés.

    "Azt is el tudom képzelni egyébként, hogy a világon elsőként nálunk lesz hivatalos pénznem valamilyen crypto pénz, az unortodox nézetekkel rendelkező pénzügyi szakembereink ha épp erről álmodnak egy átmulatott éjszaka után reggel törvény lesz belőle!"

    Végül is, gondolj bele... Vennének pár db. 1,5 TH/s teljesítményű Mini Rig-et (az államnak ez nem különösebben nagy tétel) és utána tényleg megkokizhatnák Európát, mert 1 millió BTC-vel gyakorlatilag a jelenlegi G20-akba is bekerülhetnénk, ha tényleg befut a jövőben. És egy komplett országgal a háta mögött azért erre még komolyabb esélye lenne.

    "Azt hiszem ezt a helyzetet unta meg az a félmillió magyar állampolgár, aki az utóbbi 3-4 évben hagyta el az országot máshol keresni a boldogulást."

    Annyival egészíteném ki, hogy nem félmillió unta meg, hanem sokkal több, a félmillió csak az, akinek szerencséje volt és bejött valami külföldi meló. Én abban a pillanatban lépnék, amint összejönne valami és sokakkal ellentétben nekem még honvágyam se lenne. De hát telítődve van a piac, mert elárasztották egész Európát a magyarok.

Új hozzászólás Aktív témák