Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz Habugi #8672 üzenetére

    Ja, amikor kerestem megoldást a hatékony farmolására, és belefutottam a Hoplite-os trükkbe (ami már nem működik sajnos), akkor level 61-en Siren-nel 2 másodperc(!) alatt kilőtték a level 63-as Hyperius-t , de a minionjai már ott voltak amikor meghalt.

    Amúgy ez a seraph drop szerintem is rohadt kevés. A tokeneket sem szórja a játék, de ott legalább gyors és egyszerű a farmolás. Ezek a raid boss-ok viszont rohadtul nem gyorsak, Maya-val meg főleg nem.

    Amúgy milyen igazságtalan már, hogy ő az egyetlen, aki a fő skilljét a nagy boss-ok ellen nem tudja használni. Okés, hogy a sebzés nagyjából megvan, de a skilljének nem ez a lényege. Nem azt mondom, hogy úgy lehessen phaselock-olni mondjuk a warriort vagy éppen hyperiust, mint a hagyományos ellenségeket, mert az talán pont Maya-t tenné irreálisan jobbá a többi karakterhez képest (bár egy rohadt sok életerős raid boss ellen még ez sem igaz feltétlen), de azért meg lehetett volna oldani úgy, hogy pl. ha phaselock-olod ezeket a dögöket, akkor ha nem is válik harc és mozgásképtelenné amíg a képesség tart, legalább lassulna a mozgása/ritkábbá válnának a támadások, vagy valami ilyesmi.

    Mivel én is siren párti vagyok (most és mindörökké :DDD ), én is megszenvedek solo-ban a seraph kristályok gyűjtögetésével. Ilyen célra nem OP szinteken Pete a legalkalmaabb szerintem, mert bár őt sem rövid idő kinyírni, a pálya bénasága miatt nagyon egyszerű és biztonságos.

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák