Új hozzászólás Aktív témák

  • kill_switch

    senior tag

    válasz Tsebacsi #24435 üzenetére

    Tessék? :D Tehát, ha egy fegyvernek van egy felfelé irányuló mozgása és te alacsony érzékelésen ellentétes irányba, tehát lefelé húzod az egeret miközben lősz, akkor az nem tart ellen és nem tartod vele középen a célkeresztet? Vagy mit értesz elképzelés szint alatt?
    Az egérpadnak nyilván nincs köze hozzá, azt a mozgás területre írtam, hogy van elég helyed dobálni az egeret. (Illetve olyan szempontból van, hogy egy egérpadon pontosabban viselkedik az egér, mint pad nélkül egy kicsit fényesebb asztalfelületen pl. de az most mellékes.)
    Az érzékenységnek viszont hogyne lenne... Nagy érzékenységen csuklóból kell megoldani kis egérmozgással, olyankor könnyebben húzod túl a célkeresztet, könnyebben előfordul a pontatlanság, de pont azért állítják nagyon sokan alacsony érzékenységre, hogy sokkal finomabban lehessen kezelni a fegyvereket, ehhez pedig sokkal nagyobb utat kell megtennie az egérnek.
    Pubg-t játszottam PC-n és az AK-t is úgy le tudtam egérrel fogni, hogy szinte alig volt 1-2mm-es szórása még középtávolra is, pedig tartás nélkül annak a fegyvernek még közelre is botrány szórása volt. Kétlem, hogy ez ne működne cod-ba is. Ugyanez kivitelezhető kontrolleren is, csak ott az analóg kis útja miatt nehezebb, nincs akkora mozgástered mint egy egérrel.
    Tessék, itt szemléltetve is van: https://www.youtube.com/watch?v=Ry2egYgIdUo
    2 percnél kezdi lentebb venni az érzékenységet, ott látod miről beszélek.

Új hozzászólás Aktív témák