Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Normális, főleg ha fel van nyomva a hangerő!
-
eziskamu
addikt
Koszi a hozzaszolast, amugy egy Epox 3vsa2 alaplapom van, amin nincs ilyen led. Amugy azert izgat mert nem tapasztaltam ilyet az eddigi tapjaimmal (acorp, skyhawk).
-
Pacák
senior tag
Hm... nekem két ilyen táppal szerelt gépem is van, ha neked is van az alaplapodon kontroll-led, mint pl tusl2-c -ken, akkor azt is látod, hogy áramtalanítás után még vidáman világít egy ideig... magyarán még egy ideig ad le némi feszültséget a táp és még nem nagyon szabad olyankor a a kártyák és az alaplap nyákjához hozzáérni, hogy nehogy hazavágjuk... Szerintem ez teljesen normális. Gondolom nálad fel van csavarva a hangerő is - nálam soha - ezért tudsz ilyen érdekes dolgokat eljátszani vele... :) De legalább van egy módszered, hogy tudd már hozzákezdhetsz a gép szereléséhez, anélkül, hogy lenne kontroll-led a lapon. :)
-
eziskamu
addikt
Tudom, de szeretnem felebreszteni oket.
-
eziskamu
addikt
Valaki?
-
eziskamu
addikt
Bocs, nem hangkresz(hangkaresz), hanem hangkartya.
-
eziskamu
addikt
Hellosztok! Nemreg csereltem skyhawk taprol erre a tapra.
Jol megy de ha aramtalanitas (220 kikapcs) utan nem sokkal megnyomom a power
gombot, az elolapi ledek felvillannnak es a hangakreszbol is jon egy kis zaj, egy pillanatra. Normalis ez?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16 GB 2256X1504 Touch Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest