Új hozzászólás Aktív témák

  • guga

    Közösségépítő

    válasz blueboi69 #16993 üzenetére

    Végre egy "középső" komment :DDD

    Nem sok választása volt, vagy alkalmazkodik, vagy nem ott dolgozik. A sztáffozás nem leányálom, nem volt álmos, amikor elindult haza, már ha érted, és nem is vigyorogtam rajta. Azonnal ráküldtem egy BP-i haveromat, aki levezényelte végül az egészet.

    Szél és tyúkszar? OK, nincs átmenet, innen senki sem szabadul ki élve, de nem árt menet közben egészségesnek lenni, s hiába cigózunk, a csatát ők nyerik, ha a háborút nem is. Egészségesebbek és szaporák. Nem foglalkoznak olyanokkal, hogy majd, akkor szülök, ha lesz valami. Putriba is kitol 10 gyereket és a karját felemelve ordibál a jegyzőnél, bármit elérnek, nincs udvariaskodás, ezen ne szépítsünk.

    A nehezen tanul a srác meg kérdőjeles :D
    Mikor is voltál 20 éves? Mennyi időbe került, mire felfogtad, hogy már nem 20 éves vagy?
    Na ugye, kellenek az ilyen játszóterek, hogy kialakuljon benned az érzés, hogy mindenki elmehet a kurva anyjába. Amíg ez nem alakult ki, addig elmész szopni akár bagóért, akár jól megfizetve.

    Nekem már csak egy dolog a fontos, a függetlenségem. Senki sem tud annyit fizetni, hogy valaki miatt 6h-ra beérjek és parancsoljon. Inkább élek kenyéren és vízen. 1995-óta egyedül melózom, próbáltam beilleszkedni a társadalomba, szerencsére nem sikerült :DDD :DDD

    Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

Új hozzászólás Aktív témák