Új hozzászólás Aktív témák

  • guga

    Közösségépítő

    válasz blueboi69 #17019 üzenetére

    Te nem tudod, hogy milyen fasza érzés az, hogy senki sem engedheti meg magának azt a luxust, hogy beleszóljon az életedbe :D

    Nem kell 6h-kor ébrednem, helyette 4h-kor ébredek a Nokia 3310-esre :DDD
    De örömmel, főzök egy kávét magamnak, mert most a nejem zenekarral turnézik. Utána reggelit készítek, kibaszott jó reggeliket szoktam készíteni és fasza szendvicseket a gyereknek, ezt Ő is elismeri. Ma pl. informatika órán guga filmet nézett az egész osztály, mert a tanár úgy ítélte meg, hogy adna egy ötöst informatikából :DDD megüzentem neki, hogy elhagytam az ellenőrzőmet :DDD
    Egyébként jó érzés volt, hogy elővettek, Bendzsonak is, hogy nem értelmetlen a YT jelenlét, hisz oktatják :DDD

    Alkalmazottként? Fúbazdmeg :DDD ez olyan emberekre vonatkozik, akik nem ismerik azt a szitokszót, hogy önállósodás :D erre születni kell. Őszintén bevallom, hogy már csak és kizárólag kalandvágyból mennék el dolgozni és ahogy lefilmeztem ott is hagynám azonnal a gecibe.

    Jatt? Futár? 50-100, max 200 Forint, de az már erős, főleg, ha nem is kell fizetni csak átveszi. Ne tévedj el, ez Magyarország, a pizzát a köcsög informatikusok nem véletlenül kérik a portára, basznak jattot adni.

    Napi 3-5000 Ft, nem egy szédületes pénz, bezzeg Szlovákia, ott ha találsz 1 Eurót az utcán az mindjárt több, mint 300 Forint, meséljek Szlovákiáról?

    Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

Új hozzászólás Aktív témák