Új hozzászólás Aktív témák

  • Remus389

    veterán

    válasz fehér_ember #100355 üzenetére

    Ennek az az értelme azonkívűl hogy begyűjtsék tőlem a tizest, hogy megpróbáljanak rábeszélni egy még drágábbra. Szerintem nem fogok ezzel élni.

    Ha veszek egy DAC-ot sokáig nem fogok ott bármit is venni, de más audio cuccot se nagyon, szóval nem nagyon fogom visszakapni azt a Szent Istvánt.

    Szerintem jó lesz az a E70V nekem, mindenki dicséri és én elhiszem a tesztelőknek, már ez is egy kicsit drága nekem, még drágábbat nem akarok.

    Amúgy ha meglesz, talán írok az E70V-ről beszámolót a blog-omba [link], összevetve az SDAC-kal, mit változott, megérte-e vagy olyan kismértékű a javulás hogy nem érte meg, nem tudom:

    Remélem jelentős és érzékelhető lesz számomra a javulás az SDAC-hoz képest. Főleg térben és energikusságban várok előrelépést a hangban. De majd meglátjuk.

    Ha viszont érzékelhető a javulás, akkor még jobban közelít a Soltanus fejhallgatóhoz, ideje lenne egy újabb látogatásnak és összehasonlításnak, mert szerintem azért tűnt annyival jobbnak a Soltanus mert eleve sokkal jobb cuccok voltak alatta, de ha az ADX5000 alá is jobb cuccokat pakolok, szerintem minimálisan jobb a Soltanus és nem is minden szempontból.

    [ Szerkesztve ]

    Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák