Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz SunMount3r #103541 üzenetére

    Ha nincs hozzá táp, ne lepődj meg, ha túl hosszú kábellel nem fog működni. Legalábbis volt már, aki így járt. Én annó kísérleteztem az Ifi Zen Dac V2-nél is mezei nyomtatókábellel (egyébként USB Type B 3.0 annak a bemenete), azzal is működött, ha rövid. Mivel talán 3 db volt itthon, nem tudom, hogy csak a "méret volt e a lényeg" (tudom, hogy nem, de nem találkoztam még olyannal, hogy de jó, hogy rövid :D ), de az egy hosszabbal nekem SE működött.
    Ugreen vezetékei kiszámíthatatlanok. A sima gumi borításű aux hosszabbítója tűrhető minőségű, de az összes többi fél-másfél én után megtört. Meg azt se tudni, hogy mi van benne. EBBEN a fajtában pl. alumínium, a többiben meg rézzel találkoztam. Micro USB vezetékeimen (az Ugreeneseken persze) a mikro USB felőli vége rekord idő alatt lett "lötyögős" a dugaljban, 2-ből 2-nél, de pl. a hosszabbítójuk meg elég jó. A szövet borítású Ugreeneket inkább kerülném, legalább eddigi tapasztatalom alapján eddig mind szar volt (vagy 5-ből 5, vagy 4-ből 4, már nem emlékszem).

    Én végül egy Vention USB Type B -> USB C-set vettem az Zen DAC V2-höz, és az szerintem tök jó választás volt. Elég vastag(nak tűnik, aztán a fene tudja, hogy csak a szigetelés, vagy a drót is-e), áramot kap belőle eleget, és annak ellenére, hogy 2X hosszabb, mint a gyári, nem éreztem minőségi csökkenést. Tudom, hogy ez a fajta neked nem lesz jó, de oda akartam kilyukadni, hogy ha van rá lehetőség, akkor vegyél, aminek a másik vége legalább USB 3.0-s, vagy inkább USB C.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó X2HR + Meze 99 Neo https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák