Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz SunMount3r #93083 üzenetére

    Amit linkeltél, az pedig hosszabbításra lenne jó (mivel type C anya az egyik vége és USB A apa a másik).

    Az én esetem azért volt viszonylag speciális, mert én nem akartam telefont sem meríteni, azt is ki akartam próbálni, hajlandó-e a "megtápolt" Megatronról tölteni a telefonom, miközben használom is a Megatront, a telefonnal, mint forrással (mert ugye a Megatron tud ilyet is, ha a "charge" feliratú hátsó type C csatlakozójára töltőt dugnak). Nekem ezt is fontos volt tesztelni, mert jellemzően mobileszközzel használom (mint telefon, tablet, notebook).

    Ha PC-s használathoz kellene kábel, jóval egyszerűbb dolgod van. Keress egyik végén type C apa, másik végén USB A apa kábelt - ahogy magad is írtad -, abból itthon is, Alin is van rogyásig. Baseus, Ugreen stb. jobb márkákkal nem nagyon lőhetsz mellé.

    Ez a Honor (= Huawei "almárka") kábel amúgy alkalmas adatkábelnek is (úgy általában értve, ahogy írtam, a Megatronnal magával nem próbáltam így), csak szerintem pont ezt a fajtát már nem lehet kapni.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák