Új hozzászólás Aktív témák

  • stellaz

    addikt

    válasz Polllen #96957 üzenetére

    Az egy másik kávéház. Mindenben sokkal jobb az etymotic, a mélyei sokkal tisztábbak és szeparáltabbak, nem hiányzik érzésre belőle semmi, a Philipset hallgatva utána van ami egyszerűen szinte kimarad a zenéből, jobb a dinamikája is. Közepei és a magasai szintén, sokkal részletesebb a hang mindenhol, sehol nincsen felül benne gyanúsan kásás vagy elmosott, vagy túl éles hang, a Philipsben azért hangerőn előfordul, főleg ahol a cinek is megjelennek. Az etymotic nálam az első füles, ahol a cint cinnek hallom és nem zajnak. És még a tere vagy színpad képe sem feltétlenül jobb a philipsnek, hiába egy nyitott fejes, az meg egy Iem, de a philips játékban, vagy háttér zenében azért remekel.
    A philips nagy hangerőn harsány lesz, az etymoticot meg egyre jobb és jobb hallgatni, ahogy nő a hangerő, már a fülemet féltem sokszor, de csavarnám még feljebb. A Philipset meg lejjebb.
    Az etymoticcal pl klasszikus zenét hallgatni egy élmény, miközben csodásan szól a fúvós részlet, olyat odaver a dob (pedig nekem az SE verzió van), hogy kiráz a hideg, a philipsnél ez pl nincs meg.

    De nem rossz fejes a Philips, sőt, csak az etymotic szinte mindent beárnyékol, amit eddig hallottam.

    Bkercso

    Köszönőm

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák