Új hozzászólás Aktív témák

  • bitrograde

    senior tag

    válasz Bogyó bá' #97107 üzenetére

    Csapdahelyzet ez, így is, úgy is.
    "...olcsó, de legalább nem vált be": elköltöttem egy kis pénzt, amit rendes kábel árához tehettem volna félre. Most van egy eladhatatlan kábelem a világ másik végéről. Visszaadni, visszaküldeni nem tudom, de talán jobb is, mert így is elég nagy lett az ökológiai lábnyom. Kidobni nem tudom, mert mégsem szemét. Ha forgalomba hoznám, akkor meg vagy megtévesztem vele a vásárlót, vagy rontom a Nordost hitelét tovább. :W
    "Kis pénzből vettem magamnak (a világ másik végéről) elfogadható minőségű kábelt...." Megint csak az a fránya lábnyom. Ajánlhatom másnak is, de az sokszorozza. Meg nem biztos, hogy ők már ugyanazt kapják. Meg nem tudom, hogy hogyan illik az ő rendszerükbe. De biztos jobb, mint a "biztosan az is kínai", amit meg lehet venni helyben, profin konfekcionálják, ellátnak szaktanácsadással bolti, amiről sokan megírták már a neten, hogy "de bizony".
    Valós, saját tapasztalatokról kellene beszámolni, a tapasztalás környezetét is leírva, azt hangsúlyozni, hogy hifiben mindenki csak a saját fülének higgyen, és meghallgatás és próba nélkül ne vegyen semmit, kábelt sem.
    Az aprót elnézve, a fórumokat olvasgatva az embernek az az érzése támad, mintha szándékosan gördítenénk akadályt a zenehallgatás útjába, és csak és kizárólag a bolygó bedöntésén dolgoznánk. Mert éppen ráérünk.

    Eladó DIY OTL fejhallgató erősítő a hirdetéseim között.

Új hozzászólás Aktív témák