Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz t1 #22927 üzenetére

    "max nem 145 átlag hr lesz hanem 165"

    Versenyen az nem zavar, csak ugye azt 2+ órán keresztül tartani is kell, amitől egy kicsit azért félek. Boldog lánykoromban (olyan 8-10 hónappal ezelőtt) végigrohantam egy órákat (11-12 km) 170 fölötti pulzussal, ki is voltam utána mindig, mint a liba, utána megvolt életem első versenye, ahol mentem egy 30:00-s 5,88 km-t, aztán rövid úton ki is derült, hogy nem egészen így kéne ezt elkezdeni. Na, ez volt júniusban, azóta több-kevesebb fegyelemmel alapozok. Táv, illetve idő növelése már rendben van, félmaratont le tudom futni egyben, a kérdés a tempó, hogy mit érdemes megcélozni, amit bírok is végig, ki is hozza belőlem nagyjából a maximumot, de azért bele sem halok (saját lábon haza bírok menni utána).

    Gondolom itt éppen a pulzus lesz a limitáló tényező, de bízom benne, hogy ha egy 165-170-es értéket megcélzok, akkor mondhatom azt, hogy na, nagyjából ez a versenytempóm. Nyilván az elején kicsit ennél is kevesebb, a végén meg ennek a teteje, vagy talán kicsit még több is.

    Vesztenivalóm nyilván nincs, csak teljesen felkészületlenül azért nem akarok odamenni - bár nyilván lesznek azért hobbifutók is dögivel, rajtam kívül is.

    Ő lenne az amúgy: [link].

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák