Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    válasz Aristeus #27320 üzenetére

    Hát az bizony elég szar. Nem tudom, hogy az az eset volt-e amit én is láttam, valahol talán szembe jövet, ott volt 1-2 mondat erejéig egy kis anyázás benne (nem tudom, hogy az áldozat vagy más részéről), balfasz volt a civil de ott kérte a bocsánatot ismételten, hát baleset volt... egy irányba nézett csak miközben 2 irányba közlekedtünk. Nem tudom hogy ilyen hülye valaki de úgy látszik van ilyen. Ha más eset volt akkor 2 ember is megjárta. Én tuti feladtam volna, de talán nem egyforma elszántsággal kezdtük, nekem nem versenynek volt belőve, "csak" amolyan edzőfutásnak, hogy maratoni rutint szerezzek - mondjuk úgy, hogy a hosszabb távú stratégiám része (ennek ellenére, fene tudja miért, nem vettem kényelmesre de úgy értem talán könnyebben feladtam volna ha baj van). A nyáron sokat kényszerpihentem, ilyenkor az ember mindig megígéri, hogy ha gyanús valami nem erőlteti :)
    Én azért is nem terveztem erős versenyt és precíz időt jóelőre, mert augusztus elején elég kicsi a valószínűsége, hogy jó idő lesz, amennyire én szeretem a meleget... így is meglepő a pb + 15 perc. Hát sajnálom, gratula az éremhez meg a tapasztalathoz, és egy következő alkalommal biztosan sokkal erősebbre sikerül, ahogy látom minden megvolt hozzá - a szerencse és az időjárás. Lesz ebből még sokkal 4 óra alatti, egy kellemes 5-10 fokos versenyen :)

    Ma olvastam a cikket, hogy a 15. ember belefulladt a Balatonba. A család bement vízibiciklivel 400 métert, majd a srác beleugrott. Miközben sem ő sem más nem tudott úszni. Borzalmas, nem is tudom milyen lehet egy ilyesmit végignézni amikor nem tudsz segíteni, de az emberi hülyeség úgy látszik, határtalan. Csak az átfutó, mindkét irányba nem nézővel kapcsolatban - van ilyen, szerencsére általában nem helyrehozhatatlan az eredménye...

    [ Szerkesztve ]

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák