Új hozzászólás Aktív témák

  • Agony

    aktív tag

    válasz borix #40151 üzenetére

    Köszönöm, hogy leírtad.

    Egyébként én senkitől se kértem/várom, hogy számoljon el a futó múltjával, mert semmi közöm hozzá. Egyszerűen ez egy futó fórum, ahol mindenki a futással kapcsolatos mindennapos élményeiről, eredményeiről, edzéseiről, tapasztalatairól számol be (többnyire). Ráadásul egyik futónak és másik futónak is teljesen mást jelenthet az adott mozgás és ettől nem lesz se több, se kevesebb. Sportol, szereti amit csinál és olyan szinten űzi, amit a saját maga számára legmegfelelőbbnek tart.

    Én soha, senkit se buzdítottam akár ruházati, akár technikai felszerelés megvásárlására vagy állítottam róla olyat, hogy ez a non-plus-ultra és ha ezt használod holnaptól dupla távot mész, dupla tempón. Egyszerűen leírom a véleményem amit tapasztalok pl. Stryd felhasználóként és szerintem azért elég objektíven nyilatkoztam róla, ellenben mondjuk a Stryd facebook csoportjaival, ahol pont azzal promózzák folyton (amit te is említettél), hogy a pulzus már elavult, mert a tested már teljesen más állapotban van mire a pulzusmérő reagál, bezzeg a teljesítménymérő azonnal... hát persze! Én annyit írtam hogy 1. TALÁN, 2. SZINTES, 3. TEREPFUTÁSHOZ hasznos lehet, egyébként csak egy kibontakozó újdonság, amit ahány gyártó annyiféleképpen értelmez és esetleg 2-3-5 év múlva eljuthat valahova.

    Informatikus vagyok és adatbázisokkal foglalkozok, így érdekelnek a számok, statisztikák, innovációk, de ezektől nem várok teljesítmény növekedést vagy hogy helyettem edzenek. Kvázi ez a hobbim és hajlandó vagyok megfizetni az árát, amíg szórakoztat és kikapcsol. Akár tekinthetünk rá szórakoztató elektronikaként is, kinek iPod kell, kinek futó óra. Kiskunhalason, ahol még futó is alíg van gyanítom milyen sok ember előtt lehet villogi, hogy "fel vagyok cicomázva". Semmilyen szinten nem érdekli az embereket, hogy mi van vagy nincs rajtam, de saját magamból kiidulva sem rémlik, hogy akár futóversenyről megragadt volna bennem valami kép, hogy milyen felszerelést láttam valakin, ami alapján levontam valami következtetést.

    Start with a whisper, end with a scream!

Új hozzászólás Aktív témák