Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz tomcica #47508 üzenetére

    @seller007: ez jó :D

    @Tom + Mickey: én vállalom, hogy három gyerek mellett (Feleségem szakdolgozatot ír, szigorlatra készül, gyakorlatra jár, sokat segítek be a háztartásban), meló és fél másodállás mellett nincs energiám. Tisztában vagyok azzal, hogy ez egy ördögi kör és ha meg tudom szakítani, rendeződhetnek a soraim - most, hogy a munkám nagy része lecsengett, lesz/lenne ismét nekiugranom a futásnak.
    A gond, hogy nagy a pocak, magamhoz képest rekordkövér vagyok, nem bírja a térdem még a bringázást se nagyon, nemhogy a futást. Így előbb szigorú diéta van most és néha-néha próbálkozom majd a futással.

    Viszont azt is elismerem, hogy nekem komoly motivációs gondjaim vannak és hiába próbálkozom zenével, variálni a helyszíneket, a távolságokat, egyszerűen nem megy.

    Ugyanakkor bringázás miatt épp ma reggel képes voltam hajnalban felkelni és félálomban előbányászni a bringámat, hogy elmenjünk pár apukatárssal tekerni egyet a környéken - és óriási volt, rég élveztem ennyire a "mozgást", pedig annak a kb. 30 km-nek klasszikus értelemben sportértéke nem volt :B
    És azon gondolkodtam el délután, amikor néztem a mai csapatképeteket, hogy talán meg kellene próbálni összerántani pár hasonszőrűt a környékemen és együtt futni. Azt hiszem sokkal jobban menne és sokkal motiváltabb lennék, ha nem egyedül mennék.
    Társaságban még a hideget is jobban viselem :K

Új hozzászólás Aktív témák