Új hozzászólás Aktív témák

  • myckey

    veterán

    válasz Peterhappy #47519 üzenetére

    Nem az ilyen jellegű "leterheltséggel" van gond.
    Azzal, hogy egyesek szerint képtelenség bizonyos kor felett teljesíteni, munka mellett teljesíteni, család mellett, vagy adott fizikummal. Itt nem Olymp. kvalifikációs időkről beszélünk, mondjuk amit írtam " 5m / km FM " .
    Takaróznak mindennel, mintha kőbe lenne vésve, de tenni már nem hajlandóak, csak úgy szépen mozognak/jól érzik magukat, aztán csodálkoznak ha elmarad az áttörés, ha egy jobb pb sem jön össze. Aki pedig jobbat tud, azt lefitymálják, mondván " neki nincsenek körülményei"......
    Körülményei mindenkinek vannak, csak az a nem mindegy, ki mit hajlandó tenni érte, hogy elmozduljon róla, hogy változtasson rajta. Nem élsportolóként(bármilyenként) pottyan ki az ember, azért oda kell bacni, és le kell mondani, meg el kell tűrni.
    Emelem kalapom, amennyiben valakinek hatalmas családja van és minden idejét leköti a munka meg a gyerek és egyebek, ez mellet pedig van még energiája bármilyen aktivitásra. Becsülendő.
    De az nem helyes, ha lagymatag szakmaiság mellett, pusztán az életkorba vagy testalkatba kapaszkodik az ember, vagy a családdal munkával takarózik. Holott csak akarat kellene, és odafigyelés, meg kellő alázatosság átlátni az egészet, hogy önmagában keresse a gyengeséget, hibát. Változtatni/fejlődni mindig lehet, de mindenbe kapaszkodni, mindent lefitymálni sokkal egyszerűbb, mint előrejutni.

    "Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Új hozzászólás Aktív témák