Új hozzászólás Aktív témák

  • myckey

    veterán

    válasz Peterhappy #47560 üzenetére

    Mindenkire rábízom, minek hiszi magát.
    Én megyek a fejem után mióta az eszemet tudom, aztán érek el mindenféle eredményt mindenféle sportágban. mindegy. azt megtanultam, hogy nem a papír meg a papírnehezék teszi az embert azzá, ami...hanem a hozzáállása, mentálisan és pszichésen. Ehhez csak mi magunk kellünk, az egészséges szemlélethez, szilárd elhatározáshoz. Ezt kell megőrizni, mindentől függetlenül, bárhol bármikor, és ez segít előre az élet minden területén.
    A degenerált dolgoktól pedig el kell határolódni, csúnya dolgokra képes a romlott jellem. gőg,butaság,korlátoltság,hozzánemértés, irigység és lustaság. Mind segíti, hogy könnyűszerrel kendőzzük el az emberi gyengeséget. Könnyedén és jólesően dobálóznak a lehetetlennel. Lehetetlen ezért, azért, amazért..nem számít, csak legyen mivel takarózni, mire fogni. Önmaga korlátoltságát, hibáit pedig fel nem ismeri, be nem ismeri. Meg kell tenni amit lehet, kihozni a maximumot abból ami van, racionálisan belátni a határokat, és próbálni túljutni azon. Meglehet nem megy...van ez így, miután az ember megtapasztalta, átélte. De ne a mondvacsinált indokok miatt ne menjen, ne a gyarlóság legyen a kapaszkodó.

    A társakkal óvatosan, olyanokat válassz, akik előre visznek, és nem veled foglalkoznak, hanem önmaguk teljesítményével. Te pedig saját magadat tartsd szem előtt, mindenek felett.

    [ Szerkesztve ]

    "Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Új hozzászólás Aktív témák