Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz bencze #53799 üzenetére

    Egy Garmin HRM dual pánt. Ez mellé ma volt még 5k egyben, plusz múlt héten még 5k és 2x2.5k. Mindegyiken ugyanezt hozta függetlenül attól, hogy mennyire vizeztem be. Most konkrétan betoltam előtte a csap alá fél percre.

    Én azt látom, hogy az elején mintha viszonylag rendesen mérne, aztán 0.4km után van egy letörés. Na nagyjából annyival kisebbek a csúcsok. Utána 1.3km-nél van egy 220 körüli érték, amit nem tudok hova tenni, utána viszonylag tűrhetően mér, nem ugrál össze-vissza, és olyan 1.7-től van bemelegedve, onnantól kb. 25 sec késés és alacsonyabbak a csúcsok 20-30 ütéssel. A 25 sec látszik is rajta, mert a pulzus csúcsok pont a pace völgyeknél vannak, azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy 6:00-6:30-hoz 165-ös pulzus tartozik, 4:00-3:15-höz meg 175-ös. Szóval elég irreális az egész szerintem, de érdekel, hogy ti mit gondoltok. Én már nem is tudom mikor futottam utoljára pánttal, csak annyi rémlik, hogy egy kicsit keményebb, de nem maxon tolt edzés volt ilyen 175 körül.

    Holnap majd eldöntöm, hogy van e értelme még egy próbát tenni vele. Esetleg egy elem csere és egy 10k fokozó, amit megpróbálnék, de sok kedvem már nincsen.

    [ Szerkesztve ]

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák