Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    válasz parandroid #66972 üzenetére

    Én a cégtől kaptam egy nevezést meglepetésszerűen, örültem, hogy mehetek és megspórolok 150 eurót, igaz, hogy mostanra úgy néz ki a budget, hogy legolcsóbb hotel 2 éjszakára 380 euró, vonat 180, autó / parkolás vonatig még 46... de lekúszom ha belegebbedek is, amúgy meg kíváncsi leszek Kipchoge fut-e 2 órásat, az időjárás kb ideálisnak tűnik, vagy most, vagy soha nem fogja. (habár ahhoz nem kell ott legyek, úgysem fogom látni, rég túl lesz a masszázson, zuhanyzáson, kaján, szundin valami jól elzárt vip sátorban mire én becsoszogok)

    @stefyY
    Egyáltalán nem, inkább csak részemről kíváncsiság keverve kis kárörömmel, ha őszinte vagyok. Eddig 6 maratont futottam, én olyan 25-30-ig elmegyek kaja nélkül de tovább szerintem nem illetve tuti nem úgy ahogy az azelőtti részt. Legjobban akkor estem szét 28-30km magasságában amikor a legjobb időm akartam futni (legnagyobb intenzitás - gondolom legtöbb szénhidrát felhasználás?) de teljesen szétestem egy percet lassulva, pedig minden állomásnál ettem egy kis darab banánt. Pontosan sosem fogom megtudni de úgy néz ki ez lehetett az a híres / hírhedt maratoni fal amit az előző alkalmakkol sosem értem el (de mindig frissítettem).
    Mára úgy gondolom, még jól edzett állapotban is valószínű a szervezetem erre a 25-30km-re való energiát tudja eltárolni. Ez biztos vagyok benne, hogy egyénenként változik, de normális tempóban 42km-t frissítés nélkül, nem tudom, hogy a kiszáradás vagy a glikogén hiány fog-e hamarabb végezni veled, de tényleg kíváncsi lennék beszámolóra, tanulságnak.

    @jimpo
    Stryd, az enyém 2017-es, nem tudom, hogy van-e értelme váltani, a pontos táv és pace mérés miatt használom (volt olyan periódus amikor fix, vo2 alapon kiszámolt pace-eken mentek különféle edzéseim), sose sikerült elmerülni a teljesítménymérésben (mára marketing gimmicknek tűnik). Az enyém még vezetéknélkülin tölt, mára kábeles lett úgy hallom, nem tudom, ez pozitívum vagy sem. A szélszenzor sem tudom mennyit hoz érdemben számunkra. Fene tudja. Csábító a 20% kedvezmény kicsit. :)

    [ Szerkesztve ]

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák