Új hozzászólás Aktív témák

  • jimpo

    aktív tag

    válasz bencze #67019 üzenetére

    Megjött a csomag a Meru-tól. Tök jó spóroltam pénzt, meg postát sem kellett fizetnem. Pedig 10 ezer alatt fizettem. ;] A fürdősót meg megpróbálom, bár most oké a lábközép. :K
    A Guard 2025.03 lejárat, a Foot 2023.06 de nem romlik meg úgy sem. :C

    A frissítést én már hétköznapokon is gyakorlom, és alkalmazom. Ezt is "edzeni" kell hogy a test tudja mire számítson. Persze kellenek a szélsőségek, de nem versenyen élesben kell minden nélkül futni mikor azért van tétje. Másképpen az elvárásokat idő, tempó el kell engedni. :K
    Nyáron nekem az sem okozott gondot hogy 30+ fokban megigyak egy litert óránként. Nem lötyögött a gyomorban.

    A múltkori 10k PB is frissítéssel ment, aminél egyáltalán nem indokolt. De mivel jobban szeretek futni ha nedvesíthetem a szájam, így nálam ez nem is kérdés. Egy kis édes meg sokat dob mentálisan. :B Igaz 180 bpm körüli pulzusnál ésszel kell. ;]
    Az egy órás lazákat én max sótablettás vízzel futom, meg van hogy víz nélkül de az ritka nálam. Még télen is viszek valamennyi vizet.
    A szénhidrát mellett érdemes figyelni a vízre és sópótlásra is főleg ha van tétje és nem a laza zónában lesz futva. Érdemes videót is nézni a témában pl A varázslat neve: Frissítés Kindl Gáborral és Csipivel 1. rész
    Értelem szerűen jobb a szénhidrátot egyenletesen elosztani a versenyen, illetve nem akkor kipróbálni valami újat. Ha csak nem ránt össze a görcs és rá vagy kényszerülve a Frissítő ponton található Magnézium készítményre. Esetleg a verseny felétől emelni is a szénhidrát bevitelen, de kell mellé a víz mindenképp mert a cukorszirup nem kering kellően ha sűrű!
    Jobb szeretem amúgy az Iso Hypo italokat, persze gélt is szoktam. Viszont horror árban vannak ahhoz képest mennyi energia tartalom van bennük! Plusz azok mellé is kell a víz ugyanúgy.
    Meg kell találni a megfelelő ízt, ami nem émelyítően édes a Biotech-es IsoTonic. Az nagyon nem oké, persze ha van 20% outlet day akkor veszek párat.
    Az i:am Mineral + Energy Drink az nagyon bejött nekem, nem édes alig érezhető ízesítés. Akár egész nap tudnám inni, igaz mint mindennek ennek is fentebb ment az ára sajnos.

    Keverve sem rossz, a tom által ajánlott Multi Hypotonic Drink mojito 2 pumpa, 25g i:am Mineral + Energy Drink Power az egyik kedvencem.

    A 20% -off engem is csábít, mindjárt születésnapom lesz. :K

    [ Szerkesztve ]

    Stryd Next Gen

Új hozzászólás Aktív témák