Új hozzászólás Aktív témák

  • tomcica

    Topikgazda

    válasz LanyUs #71678 üzenetére

    60-80percnel nem maszik el a pulzus az a stabil alap (arra a zonara) idovel azon a pulzuson meg gyorsulhat az iram,ahhoz turelem kell (itt meg csak gyorsabb futas SE,csak csinalni igy)
    100-120percnel stabil alapnal is elmaszik a pulzus 5 utes nem mervado :N ha tobb elmzdulas van,akkor az jelzi h a valodi hosszutavokhoz meg van mit epiteni a laza alapozoson is :K
    A jo hir (mert az mindig van ;) ) hogy a hosszu vegen a pulzus emelkedese azt jelzi,hogy a lassu izomrostok nem tudjak elvegezni a munkat,tehat NINCSENEK MEG BEEDZE rendesen.
    Ezt a beedzest csinalod epp :K
    Na most,sokszor elrontjak azok akik raereznek az ilyen kontrollalt alap epitesere,hogy 4-6het utan nem kezdenek el belopni egy kis "lab sebesseget". Ez alatt ertem a pl 10x -70-100m repulo sprintet (itt nem kell a pulzust merni) vagy/es nehany darab rovid meredek emelkedo sprintet 8-15masodperc felfele fokozo sprint,lefele seta/kocogas.
    Ez a kis intenzitas (inkabb csak mehanikus porges) aranyat er.
    A felmero 5x2km zonakban szinten ad egy kicsit mas mozgast,mar csak az miatt is jo,meg hat ellenorizni h hogyan is allnak a dolgok.Azt a felmerot masnapra regeneralod,szoval nem kell tole felni.

    There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Új hozzászólás Aktív témák