Új hozzászólás Aktív témák

  • Alg

    veterán

    Köszi srácok!
    Még egy kis adat-buzulás:
    A Garmin race predictor teljesen megbízhatatlan szintes útvonalon, 2 órán belüli időt jósolt, azzal összesített dobogó környékére lehetett kerülni.
    Séta/futás: 1:05/1:35 :U
    Body battery a rajtban: ~50% :(
    Stamina a célban: 24% - ebből is látszik hogy nem gyilkoltam szét magam, még elmentem volna 5-6km-t ha kell. Tavalyi VTM-en sokkal jobban elkészültem, ott ki is ütöttem 1%-ig.
    Pulzus: 160 körül/alatt maradt, kb. ez lehet a "maratoni tempó", 3-as zóna teteje... látszik hogy a 4-es zóna tempóállóképességgel van még munka bőven.
    Cipő: Saucony Xodus Ultra (imádom)
    Zsák: Adv. skin 12 - legközelebb kulacs helyett ivózsákot teszek bele, elég fejnehéz volt így, mindent a mellkasra pakolva. Mondjuk cserébe könnyebb volt beosztani a vizet szóval lehet mégis jobb a két kulacs...
    Öltözet: póló+rövidnaci... egy vékony rövid aláöltözőt felvettem ha mégis szeles lett volna, sok vizet nem zavart.
    Garmin edzésterv: 2 nap pihenőt ír (nem fogom tartani, kimegyek egy nagyon laza fél órára kedden legkésőbb), de csütörtökre már sprint-résztávokat :DDD tök hülye ez.
    Amire büszke vagyok hogy a 8:xx-es tempóból csak a legdurvább (12+%) emelkedőkön estem ki, és hogy egész konstans erőfeszítéssel sikerült menni, nem volt holtpont meg nagy meghalás.
    Most kicsit szar a vonaton beszorítva ülni egy csomót, este lesz egy alapos nyújtás (de lehet már a vonaton is tornázok ha kiürül a Keletiben).

    "I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

Új hozzászólás Aktív témák