Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz LanyUs #75155 üzenetére

    :) Az igazság az, hogy végig lejtett az út, és állóból indultam, alacsony pulzussal, s egyszer meg is kellett állnom, de azért köszönöm szépen!

    EU futásra a Phantasm-ban szeretnék menni, gondoltam előtte csak ki kéne próbálni. 3km-nél álltam félre, annyira fájtak már a lábaim - túl szorosra kötöttem a fűzőt. Utána egész jól visszarendeződtem, az 5k végét nagyon élveztem, de éreztem, hogy ez így most sok, és nem akartam magam már a tényleges edzés (15db 200/200 fartlek) előtt learmotizálni.
    Azt hiszem jóban leszünk a cipellővel, valamikor tudatosan nekifutok egy 5k, illetve egy 10k PB kisérletnek, de a hosszúra nyúlt alapozás miatt érzem, hogy még nem bírom sokáig a gyorsabb tempókat.

    Múlt héten nem mértem, ma igen; 3:30-3:35min/km körüli 200-akat hoztam ki magamból (3:24 volt az alja, 3:46 a teteje, de egyébként elég stabil időket mentem. De nem ment jól, kicsinált az éhgyomorra futott 5km gyors, meg utána a 4,3km laza a fartlek előtt.
    Az utolsó 200-at viszont meghúztam 2:29 lett :) Mondjuk nem is éltem utána. Az azt követő 7km-et kibírtam mosolygás nélkül.
    Jövő héten résztávozunk, jelenetkezem majd, mire jutottunk.

Új hozzászólás Aktív témák