Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    Közben mégis úgy döntöttem, visszaviszem, meglátjuk, mit mondanak.

    Nem volt nekik ismeretlen a dolog, úgy értem, pontosan, rutinosan csináltak mindent. Mondták,hogy ilyenkor felküldik a terméket a központjukba, jegyzőkönyvvel, hiba megjelöléssel. Egyébként ez érdekes, ennyit a független szakértőről :D Arról nem is beszélve, amit majd később írok le.
    Kedvesek, rendesek voltak, felvették a jegyzőkönyvet, szépen leírtak mindent, és hogy a hibát tapasztalták, valamint, azt is beleírattam, hogy egyetlen egyszer lett kimosva, de akkor is - a rendeltetésszerű, leírásnak megfelelő mosást alkalmazva - a jobb zsebén belül elvált az anyagtól a bélés.

    Kérdezték mit szeretnék, mondtam, hogy csere/pénzvisszafizetés.

    Kérdeztem még,hogy mi szokott lenni ilyenkor, mondták, hogy a központban megpróbálják javítani (WTF? :U ), de ha nem tudják szépen megcsinálni, nem szaroznak, cserélnek és amúgy is inkább azt szoktak, mert a vevő megtartó politikája a Heavy Tools-nak nagyon "erős". Kíváncsi leszek, mi lesz a dologból, pár napot várni kell.
    Még annyit megtettek, hogy függetlenül a kimeneteltől már most odakértek másik boltból átszállításra a méretemben egy ugyanolyan kabátot, hogy ha csere lesz, egyből tudjak vinni, ne kelljen várni még arra is. Ettől függetlenül még akkor is dönthetek úgy,hogy inkább a pénzt kérem.

    Igazából már csak imádkozom, hogy ne kezdjék el gányolgatni, varrogatni, hanem cseréljék.

Új hozzászólás Aktív témák