Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz Gyuri27 #6235 üzenetére

    Ezt a szolgáltatást az amd előnyként reklámozza konkurenciáival szemben. Buga Józsi mondjuk azért vesz amd vga-t, és nem nv-t, mert biza ő környezettudatos, és úgy van vele, hogy ne fogyasszon játék nélkül az a vga ha nem muszáj. Szépen megnézi az amd honlapját, mondjuk HD5770-et akar venni, és lám boldog, mert ott a szolgáltatás. Szépen megveszi a GB 5770-et, még boldogabb, mert a dobozon ott virít a PP, de mondhatom az XFX 5770-et is. Egyik kártya se nyúl hozzá a ramhoz, ami nélkül pedig érdemi üresjárati fogyasztás nincs. Ez megtévesztés és hibás működésnek is minősül.
    Nem a kiskerek és nagykerek copatása a cél, a 2 gyártóra ráhúzni a lepedőt, mert nem 1, nem 2, nem is 3 kártyájuk produkál hasonló jelenséget.
    Azért vagyok kíváncsi arra, ki az a független szakértő aki ezt alá tudja támasztani olyan mértékben, hogy jogilag és akár nemzetközileg is megállja a helyét. Nem kívánok egyik gyártóval sem barterelni, nem is lenne értelme, "csupán" annyit akarok elérni, hogy minden érintett kártyát cseréljenek működőre vagy térítsék vissza az árát. Ezért kell mindenképp egy jogász, ide a fogyvéd kevés, ha találunk egy fogyvéden kívül egy nemzetközi független szakértőt és megállapítják a hibát, onnantól kezdve én azt gondolom idő kérdése, de mind2 gyártóra rá lehet húzni a lepedőt.

    Milka 78:
    "Itt is meg volt pattintva a jogászos kérdés,fenyegetőzés a gyártó felé,de sokat nem ért.Aztán mivel kezdett kínossá válni szó nélkül visszavették,de ezt már-már isteni csodaként értékeltük."
    Emlékszem a 6850-re, annak is volt visszhangja. Nos, a történelem ismételhetné önmagát:) Mivel a PP nem csak kis hazánkat érinti, ezért globális szinten lehetne őket támadni. De ehhez mindenképp kell az, hogy szakértők tömkelege tanúsítsa a hibás működéseket. Sok kinti fórum is van, ha beindulna a dolog biztosan csatlakoznának ahhoz a táborhoz, ami innen kiindul. Ha minden ember csak egy másikat keres akinél hasonló probléma van, elgé szép tábor gyűlik össze ahhoz, hogy ne tudjanak terelni és akár sajtóban visszahnagja legyen a net mellett.

    stol: Ez így van, a gyártó hanyagsága. Akár szándékos, akár a véletlenek műve...az AMD védve lenne, mert a többi gyártónál érdekes mód működik a dolog zömében, legalábbis olyanról még nem tudok ahol nem így van. Az igaz, hogy a GB a mi országunkat kilóra megvenné, ezért én aljas módon úgy gondoltam, hogy ahány fórumot csak ismerek felhívást fogok közzé tenni, akár megkeresem a médiákat, de csak ha vannak szakértői vélemények, addig nincs értelme.
    Gondolkodtam azon is, mi lenne ha rivális gyártókat keresnék meg? Sztem örülnének ha 1-2 konkurensük időlegesen csak arra összpontosítana, hogy éppen új vga-t gyártson a hibásak helyett, vagy pedig a szükséges pénzt adja vissza. Abu mester szerint se az XFX se a GB nem áll vga eladásban a helyzet magaslatán, a GB viszont sok lábon áll, az XFX-szel ellentétben, őket már érzékenyebben érintené a dolog.
    Szóval ehhez a tervhez kellene nekem minél több segítség. Nem a magam érdekében, én megoldom az ilyesmit jó ph-s lévén, de sokan nem, sokakat átvernek és hülyének néznek.

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák