Új hozzászólás Aktív témák

  • goodboy007

    senior tag

    Látom megjelent a PH!-s kommentalakulat a videó alatt ;].
    Azért az komoly, hogy közel 3 hónap alatt eddig senkinek nem tűnt fel.

    #165005 aelod:
    Imi meg szimpatikus ember, de a "férfi oldala" elhiszem, hogy lelombozó:
    Ki a tököm akarná azt hallgatni, hogy az exével foglalkozik.

    "Attól, hogy párkapcsolatban nem tudtunk együttműködni, nem jelenti azt, hogy nem lehetünk barátok. Dóri mindig is az életem fontos része marad, főleg azok után, amit a többszörös hasi műtétem alatt végigcsinált mellettem – jelentette ki Bodó Imi, aki évekkel ezelőtt hosszú ideig volt kórházban, miután megmentették az életét, és Dóra végig mellette volt. Imi örökre hálás lesz neki, amiért segítette és támogatta.

    Ő egy fontos tényező az életemben, ám amikor ismerkedni próbálok, és ezzel szembesül a lány, akivel randizom, sokszor előjönnek a problémák. Eddig nem találtam olyan nőt, aki ne lenne féltékeny Dórira, ami azért érdekes, mert a volt feleségem párja, akivel jóban vagyok, megérti a kapcsolatunkat"

    Igen, azt megemlíteni, hogy a volt feleséged "fontos tényező az életedben", tipikusan olyan dolog, amiért esedeznek a nők :O.

    Én is jóban voltam exemmel, dumáltunk meg találkoztunk is, míg neki és nekem is nem lett valakim, de eszembe nem jutott volna ezt a tényt az új kiszemelt előtt megemlíteni, pláne ilyen megfogalmazással, aztán ahogy komolyra fordult a dolog, már le is szartam.

    [ Szerkesztve ]

    "propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007

Új hozzászólás Aktív témák