Új hozzászólás Aktív témák

  • Nightmare

    senior tag

    válasz Ijk #68800 üzenetére

    Neked nem kell ezen gondolkozni, mert a jelenlegi szintedről még ugrálókötelezéssel is fejlődnél. haha...64 kg-os testsúlyommal 90-be 4-et nyomni (pénteki) azért nem éppen kezdő. :N És ha hozzávesszük a tolódzkodásban a +35 kg-ot (6 ismétlés), akkor szintén nem. De Te nyílván jobban tudod.

    Te meg csináld azt amit eddig, és majd ha beletettél 4-5 évet megszakítás nélkül akkor gyere vissza okoskodni miután megmutattad mit tettél le az asztalra, mondjuk egy kép formájában. :D<---ha nem néznéd le az embert, és olvasnál, láthatnád kérlek szépen, hogy tettem be képet egy hete kb a (mérés, és szakértőnk becslése szerinti :D ) 8-9% tzs-ról. :U Még a magas ló megvan, nem szálltál le róla...

    Kb havonta betalál ide egy okos aki már krva rég óta edz (1 hónap, max 1 év) és úgy vitatkozik mint egy 40 éve testépítés világában mozgó guru miután belolvasott 2-3 okoskodó blogjába, akik rohadtul nem izmosak viszont legalább tele van baszva koxhordó képekkel a naturáloknak írt cikk. A jéghegy csúcsa meg az ilyen 2-6 hetes programok élhetetlen idiótáknak akik azt hiszik hogy drasztikus biokémiai változások híján majd valami csodálatos átalakuláson esnek át.<---erre meg nem reagálok, mert nem engem minősít.

    Inkább Te vagy itt az önjelölt Bunny, aki mindent jobban tud mindenkinél. Hogyan kell edzeni, enni, húst hússal, a férfi meg tudja enni a húst...etc. Ebből kell kinőni... na, de pont.

    [ Szerkesztve ]

    -Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar

Új hozzászólás Aktív témák