Új hozzászólás Aktív témák

  • Nightmare

    senior tag

    válasz Ijk #68844 üzenetére

    Ez egy kicsit hosszú, talán megérted. ;] :D
    Első körben tisztázzunk le valamit. 1 éve nem voltam itt. Ez egyértelmű, ahogy az is, hogy miután visszajöttem, Te belémkötöttél (hozzáteszem úgy, hogy nem is tudtad ki vagyok, csak úgy élből mert éppen nem lábazok, és hogy veszi már ki magát ez. Tehát hoztad ugyazanzt a stílust, amit korábban, úgy, hogy én normális voltam Veled, és azt sem tudtad ki vagyok. Akkor ki is nem változott meg? ) egyből a magad módján, stílusán. Úgy mellékesen megjegyezem, és nem személyeskedés :U , de egy kicsit értelmesebbnek gondoltalak annál, mintsemhogy ne emlékezz rám. Tudom, nem kell minden hülyére, de nekünk már akkor is volt vitánk, az mindkettőnk hibája volt, én is fasz voltam. Most próbáltam értelmes választ kicsikarni belőled, de valahogy semmire sem reagáltál, csak adod a magad pökhendi stílusát. Látszik, hogy le se szarod a véleményem ( ami nem baj, én is hasonlóképp érzek már ), hiába próbálok úgymond "békülni".

    Teszed itt a magasztos megjegyzéseket, hogy a férfiember nem jön ide hisztizni. És ki hisztizik? Egyedül Te. Az, hogy nem érdekel Téged mennyire nem vagyok izmos, teljességgel érthető, de ugyanakkor meg nem kell mindenféle gunyoros megjegyzést tenni.

    Innentől fogva mi ingoráljuk egymást, nem óhajtok Veled beszélgetni. Megpróbáltam normális hangnemben társalogni, de nem megy. Akkor nem, pont leszarom. Nem tudom milyen lehetsz a való életben, de nem is érdekel. Nem kell senkinek sem ide jönni, nekem sem, Neked sem.

    De egy választ adjál még. Szerinted jobb, ha hetente egyszer szétcincálod az izmaid, vagy több kis inger jobb eredményt produkál?

    -Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar

Új hozzászólás Aktív témák