-
Fototrend
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guidetti
csendes tag
Huh, köszönöm a választ és a pontos kérdéseket.
Igen családi házról lenne szó, igazából szerintem olyan 20-30 méter között látótávolság már bőven jó lenne, nyilván a több se baj. A jármű felismerés nem szükséges és az ember felismerés sem lényeg igazából. Minimum 4 kamerára lenne szükségem (vagy talán 6, de ha már van márka meg típus onnantól kiismerem magam), úgy, hogy folyamatos legyen a videó tehát ne ilyen 15-20 fps-es. Még annyi lenne egy szempont, hogy akár a gyári akár valami kompatibilis mobil app eléggé egyszerűen kezelhető legyen mivel nem csak én használnám.
Amúgy külföldi rendelés játszik, de lehetőleg Eu, meg olyan helyről ahol érvényesíthető jól a garancia. Árat meg nem tudom így elsőre 400-500 Euró, tehát 150-200k reális lehet vagy ha nyugati akkor számoljak inkább többel?
Nyilván minden szempont amit leírtam képlékeny, tehát ha nem pont ilyen paraméterűek az se vész#22158
Köszi a tippet, ahogy így megnéztem tényleg tök jó, talán most így a kínaiak közül az tűnik a legjobbnak számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Mobilinternet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged