Új hozzászólás Aktív témák
-
Guidetti
csendes tag
Huh, köszönöm a választ és a pontos kérdéseket.
Igen családi házról lenne szó, igazából szerintem olyan 20-30 méter között látótávolság már bőven jó lenne, nyilván a több se baj. A jármű felismerés nem szükséges és az ember felismerés sem lényeg igazából. Minimum 4 kamerára lenne szükségem (vagy talán 6, de ha már van márka meg típus onnantól kiismerem magam), úgy, hogy folyamatos legyen a videó tehát ne ilyen 15-20 fps-es. Még annyi lenne egy szempont, hogy akár a gyári akár valami kompatibilis mobil app eléggé egyszerűen kezelhető legyen mivel nem csak én használnám.
Amúgy külföldi rendelés játszik, de lehetőleg Eu, meg olyan helyről ahol érvényesíthető jól a garancia. Árat meg nem tudom így elsőre 400-500 Euró, tehát 150-200k reális lehet vagy ha nyugati akkor számoljak inkább többel?
Nyilván minden szempont amit leírtam képlékeny, tehát ha nem pont ilyen paraméterűek az se vész#22158
Köszi a tippet, ahogy így megnéztem tényleg tök jó, talán most így a kínaiak közül az tűnik a legjobbnak számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest