Új hozzászólás Aktív témák
-
corne
csendes tag
Üdvözletem!
Kamerát szeretnék a társasházi udvarunkba. A szorosan megfigyelt terület olyan 9-10 m(erről jó, ha minél pontosabb képet ad).
De úgy akarom, hogy a kamera kilásson az utcáig, ami 35-40 m. Az udvar éjjel, főleg felhős idő van, elég sötét, bár most készülök felszerelni egy szolár lámpát, mely kis fénnyel állandóan világít és mozgásra nagyobb fényt ad. Így a kamerának lesz segítsége. Eddig ezeket a kamerákat néztem (a Poet egyenlőre nem tudom kihasználni, de jó ha van) : https://www.riasztobolt.hu/imou-bullet-2e-ip-kamera és a Reolink rlc-410w illetve a Reolink 510wa. Melyik lenne a jobb választás? A wifi vevőnek is jól kell teljesítenie, mert a ház másik oldalán van a router, bár ha állítólag jelerősítővel áthidalható a probléma. Köszönöm előre is! -
BullZeye
veterán
Jól sejtem, hogy hiába lenne praktikus ha lenne rajta LED, hogy mozgás esetén világítson POE-vel ez kb esélytelen de legalábbis 4 méter magasan kevés fényt adna?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
varmi2
nagyúr
válasz BullZeye #21488 üzenetére
Nem kell bele sd kártya, mert a kamera csak a képet szolgátatja. A dsm fogja felvenni. De csak 2 kamerát lehet ingyen felvenni. Ha épített a syno nassed, akkor venni sem tudsz több lehetőséget. Ha eredeti a nas, akkor vehetsz több licencet is. De drága.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
addikt
Nem bírtam magammal, végül megvettem az aktuális Reolink zászlóshajót, az RLC-823A-t. Egyelőre barátkozunk, tesztelgetem.
Pár benyomás néhány óra nyomkodás után:
- Drabális egy állat, közel 2kg, szerintem már a megjelenése riasztó lesz.
- DSM Surveillance stationnel remekül együttműködik. Ha jól rémlik, valamikor idén nyár elején kiadott device packban van már hozzá support.
- A PTZ mozgásokra sajnos ez is tolja az eventeket az api-ján (teleszemeteli a DSM timeline-ját, ha csak nézelődnék vele, ezért zavar kicsit). Úgy látszik ez ilyen, nem tudom létezik e olyan kamera ami nem csinálja ezt, én eddig még nem láttam. Lehet, hogy van valamilyen műszaki indok a dolog mögött, amire én nem gondolok, de a logikus az lenne, hogy ha tudja magáról hogy éppen dolgozik benne a motor, akkor kikapcsolja a motion detectiont, illetve lehetne bennük erre egy kapcsolható opció. Álló helyzetben meg mehetne a teljes képes érzékelés, így az a funkció sem "sérülne", a fix parking preseteken meg lehetne maszk. No mindegy, úgy vettem meg, hogy 90%-ban biztos voltam benne, hogy ez is ilyen lesz, szóval nagy csalódás itt nem ért.
- Az infrája és a világítása brutális, szerintem az utóbbi 800-1000 lument simán ad.
- A 4K-t feleslegesnek éreztem, de pár óra tesztelegetés után már nagyon bejön, örülök hogy ilyen, csak bírjam tárhellyel
- h265-el, 4K/8Mbit/20fps -re állítva, AAC hang esetén ~1Mbyte/s a stream a DSM felé (mondjuk a 8Mbit miatt ebben semmi meglepő nincs ugye ).
- A kamera tud vbr-t, de a DSM nem engedi beállítani, ennek majd utánajárok.
- h264-et NEM tud, csak a másodlagos, alacsony felbontású stream esetén (640x480)
- 802.11at poe táp kell neki, af-el nem indul el (de azt írja is a doksi). A switchem sajnos csak af-es, de volt itthon egy Alzás CUDY márkájú tápfeladó (30W/2.5Gbps/af/at), remekül megy vele.
- A neten fellelhető év eleji (kiadáskori) review-okban található bugokat (tracking, fókusz) tavasszal javították, mindegyik tök jól működik.
- Out of box egy "v3.1.0.989_22051911" verziójú firmware van rajta, aminél régebbit ad a support oldaluk mint latest firmware, ez furcsa. Ugyanakkor a community fórumban van náluk egy publikus beta tesztre kiadott verzió, ami pár napos, az nyilván újabb. Egyelőre nem tettem fel, jobb pet detection van csak benne, meg a tracking környékén újragondoltak pár dolog.
- Jármű detektálás mókás, a garázsban tesztelem, folyton rátriggerel az autókra, pedig féloldalasan látja csak a seggüket, sötétben, szóval nem rossz.
- Optikai zoom kicsit lassú, de működik, kibírható.
- Autófokusz néha "huntingol" kicsit a zoom használata esetén, de nem zavaró, teljesen korrekt eredménnyel magára talál max 2db "pumpálás" után.
- Van benne two-way audio, sose fogom használni, de kipróbáltam. Meglepően hangos, ijesztgetésre kiváló lehet. Ahogy a beépített sziréna is...Fogyasztás (ma ez elég fontos ugye): idleben infrával 17W, infra nélkül 10W. Azaz éves szinten bekajál kb. 100kWh-t, ha netán folyamatosan patrolozik akkor jóval többet. Nem kevés, aki gondolkodik ilyenben, pláne több darabban, annak szerintem érdemes figyelembe vennie.
Negatívumot egyelőre nem tudok mondani, van még 2 hetem elállni, de egyelőre meg sem fordul a fejemben.
A felszerelés problémás lesz szerintem, mert szeretném minél inkább kivinni majd az eresz szélére, és ugye ennek függőleges karos talpa van, azaz függőleges felületre kell rögzíteni. Szóval kell majd a szarufára barkácsolnom valamit ami stabil is, meg esztétikus is. De ha nagyon felidegesít a dolog, akkor lehet, hogy mégis maradok a falra fúrásnál.
Ha valakit érdekel bármilyen egyéb részlet, feature, szóljatok, kipróbálom szívesen.
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
Na, nem kéne 2 dolgot csinálni egyszerre
Szóval SD kártya kell a kamerába, hogy tudjon rögzíteni Synology-ra ahogy a Xiaomi kameráknál, vagy üresen is képes rá?
Licenceszel kapcsolatban jogos amit írsz, Blue Iris-t szeretném majd használni, ha sikerül containerben életre kelteni, vagy a gyári szoftverét és Home Assistantba Onvif.
-
vacs
Topikgazda
válasz BullZeye #21471 üzenetére
Szia.
Ugye azt tudod, hogy a nas-hoz csak 2 kamera licenc jár ingyenesen, a további erősen túl van árazva!?"Ha van Synology NAS, kell bele kábel, vagy meg lehet neki adni helyi hálózatos elérést a rögzítésre?"
Ezt a kérdést lehet csak én nem értem... milyen kábel kell bele?
Ha a kamera és a nas egy hálózatban vannak, akkor a nas fogja tárolni a felvételeket.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
BullZeye
veterán
C800-ból melyiket szoktátok venni: Turret/Bullet?
+1 kérdés. Ha van Synology NAS, kell bele kábel, vagy meg lehet neki adni helyi hálózatos elérést a rögzítésre?
[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
addikt
Már írtam is egy kis levelet a szupportnak. Beírtam a problémát és a vásárlást igazoló linket is beleírtam. Most várok a válaszra, hogy mi a teendőm.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
vacs
Topikgazda
-
Marci112233
addikt
Másik kamera a 3-as portra kötve működik, de az 1 kamera ami eddig se ment nem megy semmiképen. Próbáltam másik kábellel összekötni a nem működő kamerát, az eredmény ugyan az tehát nem megy a kamera így az lesz a ludas.
Ezek után gondolom mehet vissza garanciába a kamera. Na most és szettben vettem a kamerákat. Írjak a supportnak hogy mit tegyek?
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
antatom
tag
Sziasztok!
Van egy Imou Bullet 2c kamerám . A PC-s Imou programban jó lenne , ha a felvétel visszanézést az idősáv csúszkás megoldással tudnám visszanézni , mint a telefonos app-nál van , de itt nem megy. Az sd kártyára kattintok és üres marad. Ez másnál is ilyen , vagy valami nincs jól beállítva? A playback menüben van visszajátszás , de sok mappára elosztva, ez nem annyira szimpatikus. Köszi -
vacs
Topikgazda
válasz Marci112233 #21479 üzenetére
Szia.
A 3-as kamerát cseréld meg egy másik, hibátlanul működővel.
Így ki fog derülni, hogy a kamerának van-e baja.(^)(>.<)(^)
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Kérdésem akadt. Van egy H800-a szettem. Minden oké, de a 3-as csatornára kötött kamera képe időnként eltűnik. A kamerák közvetlen az NVR-től kapják az áramot. Na most újraindítom azzal hogy kihúzom az UTP kábelt, majd visszadugom. Nos ezt a kamera felől teszem meg mert ott könnyebben hozzáférek mint a rögzítőnél. Amint kihúzom majd visszadugom a kábelt már megy is kamera képe. Ilyenkor mi lehet a hiba forrása? A 3-as csatornára kötött C800 a hibás vagy a rögíztő? Kábel a kettő közt a gyárilag hozzáadott 18 méteres kábel.
-
BullZeye
veterán
De jó, most nagyon remeg a kezem a rendelés gombon
Ezzel a TP Link POE Switchel meg tudok hajtani 3db kamerát? Cat5e kábeleket húznék ki és kb 10 méteres kábeleken kapná az áramot. (azért kérdezem, mert adapternek 12v2A azaz 24Wattot ajánlanak, 3 kameránál 72W lenne, switch meg papíron 55Wattot tud)
[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
Ház külső megfigyelésére ahogy olvasom Annke C800 elég sokszor szerepel, az I91BM01 most 80 usd plusz gondolom shipping meg 27% áfa, de van akár picivel drágábban is jobb eszköz? Youtubeon a nem AI változatot találtam meg, az elég meggyőző, de jó lenne, ha okos lenne, és nem küldene üzenetet ha egy macska átszalad előtte.
4db-ot vennék és Synology NAS-al használnám, ha sikerül BlueIris-t elindítani dockerben akkor azzal.
-
bigrock
Topikgazda
Ugyanaz nagyjából, csak az IVMS4500-at már nem támogatják, iOS-ra pl nem is nagyon lehet letölteni.
-
Wasquez
senior tag
Van három darab ESCAM QD900-as kamerám, kettőt együtt vettem, a harmadik utólag lett véve.
Ez másik telefonos app-al működik, nem fogadják el a telefonos appok a másik kamera számát.
Valaki használ esetleg ilyen kamerákat, van valami ötlet arra, hogy egy alkalmazásban lehessen nézni őket?PC
-
motrola
aktív tag
válasz jézusom #21463 üzenetére
Nekem is kínai board van, és már mindnél frissítettem a firmvare-t. Egy a rögzítő 2 kártya csak monitort hajt meg nem mindég vannak bekapcsolva. Utoljára ezt vettem múlt évben [link] Ez a tipus a rögzítő [link]
Úgy emlékszem vissza kellett állítani. a felbontást 4MP-re, hogy legyen kép.
Egyébként amit 4MP-en nem lehet látni az 8MP-en sem fog látszani.(jól eltakarta magát)
A frissítés meg a megfelelő menüpontban megkeresi az utolsó legfrissebb firmware-t és felteszi. 2020-ban vettem a rögzítő kártyát már többször frissült.[ Szerkesztve ]
Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
jézusom
addikt
válasz motrola #21462 üzenetére
Firmware frissités necces kÍnai boardnál, én legalábbis nem akarok kockáztatni. Viszont rájöttem pár dologra.
Az annke kamerákat az nvr-el kizárólag admin hozzáfáréssel érem el! Csináltam usert külön, de azzal csak böngészőből volt jó ezzel sokat szÍvtam.
A másik meg, hogy egyik kamera a 800as ami ugye 8mp azt is csak böngészőböl tudtam használni, de még adminnal se ment. Hát ehhez meg az nvr-t kellett 4k-ra állÍtani külön. Talán 4k nélkül több csatornát kezel, nem tudom.Tehát annke kamrához, meg gondolom hikvisionhez is admin belépő kell, sima user csak webhez jó. Persze lehet, hogy hik rögzÍtővel egyszerűbb lett volna...
Viszontm most elgondolkodtam érdemes esetleg a kamerákat frissÍteni, mintha valaki irta volna, hogy akkor több fpst tudnak.
-
addikt
válasz jézusom #21459 üzenetére
Bocsi, nem erre az alertere gondoltam én sem, az engem sem érdekel. Hanem amit az API-n (pl. onvif) küld a DSM-nek, vagy bármilyen egyéb NVR-nek, hogy mozgás volt. Ez azért kell nekem is csak, hogy később lássam a timeline-on, könnyebb legyen keresni. PTZ-s kamera gondolom "telefossa" a timelinet ilyenekkel, ha nem tudja magáról, hogy ő éppen PTZ-zik.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz jézusom #21457 üzenetére
Köszi, nem lenne rossz, de úgy látom nincs poe, ami nekem fontos lenne, ahhoz van kiépített UPS-em meg mindenem. Össze tudnám taknyolni valahogy önálló dc táppal is ugyanezt, de inkább lenyelném a békát a reolink felárával.
Nem volt még soha PTZ-s kamerám amúgy, létezik olyan típus/feature, ami a PTZ működése esetén nem küld alertet (tudja magáról, hogy ő mozog éppen, nem a képen valami), vagy el kell fogadni, hogy ez ezzel jár? Sajna a Reolink RLC-832A kapcsán nem találtam erről infót.
-
jézusom
addikt
Hali!
Annke kamerákkal szÍvok.
A 4 kamerábol egy működik az nvr-en a 80as porton. Explorerrel belépek jó a jelszó, az nvr mégis vagy "rossz jelző" vagy "offline" vagy "nincs csatlakoztatva" feliratot ad.
A telefonos alkalmazásban (ivms4500) 8000-es porton futnak és működnek (nvr-t kihagyva)
Az más kérdés hogy explorerrel is belépek, video folyamot nem tudja megnyitni, lehet kevés neki a 10.gen i5?
Mit ronthatok el, vagy mi a megfelelő port?
-
addikt
Kamerát keresek, de kicsit bonyolult a keresgélés a szempontrendszer miatt. Az alábbiakra lenne szükségem:
- kültéri
- PTZ
- aktív poe (802.11af vagy at, de a PTZ miatt vélhetően at kell úgyis)
- wifi nem kell, mert a legtöbb esetben üti a wired/poe portot, de ha nem, akkor nem baj ha benne van (max nem használom)
- cloudmentes, gyártófüggetlen használati lehetőség (onvif, vagy egyéb nyitott API)
- támogassa a DSM Surveillance stationAz utolsó két pont persze összefügg, az elsőnek az is a célja hogy később ha nem Synology alapű NVR-t szeretnék, akkor nagyobb esélyem legyen váltani.
Tudom hogy ez így nem lesz olcsó, egyelőre a Reolink RLC-823A tűnik szimpinek, de a 8MP felbontást feleslegesnek érzem. Esetleg tudtok jobb ár/érték arányú alternatívát tanácsolni?
[ Szerkesztve ]
-
ssgt1981
senior tag
Van egy Reolink rlc-820a kamerám, ami egy Synology Surveillance Stationon keresztül rögzít, hgy tudom azt beállítani, hogy a rögzítés ne induljon be mindenféle bogárra?
-
jézusom
addikt
Srácok!
Az ivms4500 és a hik-connect között mi a különbség?
-
vacs
Topikgazda
válasz Wasquez #21447 üzenetére
Google Gmail (smtp) használata kamerákhoz:
Kétfaktoros bejelentkezés után alkalmazás jelszót kell létrehozni és az Alkalmazás jelszót kell megadni a kamerában mint Gmail jelszó.(^)(>.<)(^)
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Van két ESCAM QD900-as kamerám, nem tudom, ismeri e valaki!?
Eddig küldte a leveleket a google mail-en keresztül.
A kevésbé biztonságos eszközök támogatása idő közben megszűnt!
Van valami ötlet arra, hogyan lehet megoldani azt, hogy tudjon leveleket küldeni a google fiókba a kamera?
Kezdek már kiborulni ettől az idióta szolgáltatótól, hogy a levelezési fiókom a biztonsági értesítésekkel van tele, havi 200 levél jön arról, hogy ismeretlen eszköz próbált meg hozzáférni a fiókomhoz, mégpedig megint az a kamera, aminek a hitelességét ön már 1500 alkalommal megerősítette! Letiltottuk a csatolmánnyal ellátott levél fogadását, hogy ön még nagyobb biztonságban érezze magát, és ne izgassa, hogy mit rögzített a mozgásérzékelő!Van erre valami jó megoldás?
Nem tudom, hogy az otthoni adattárolón kívül meg lehet ezt még oldani valamelyik levelező rendszerrel?PC
-
vacs
Topikgazda
válasz AranyJ #21443 üzenetére
Szia, ahogy a srácok már írták.
Mekkora területet szeretnél figyelni, milyen messze van a kerítés, később lesz-e bővítve, emberi alak felismerés kell-e, külföldi rendelés játszik-e, mekkora összeg áll rendelkezésre?
Most kell kábelt húzni a rendszernek, ahogy ezt is írták!
Hogy hány db kamera kell, azt neked kell tudni, rajzolj egy alaprajzot távolságokkal és segítünk, vagy hívj egy telepítőt, aki felszereli és beállítja.(^)(>.<)(^)
-
jézusom
addikt
Ez inkább valami ázsia centeres játék kamera. Eleve rendszert szeretnél nem egy kamerát. Ha azt se tudod eldönteni hány kamerát szeretnél, akkor jobb ha hívsz egy szakembert. Ha te akarod megcsinálni akkor egy kicsit több utánajárás kellene.
Wifis kamerát egyáltalán nem szoktunk ajánlani. -
Marci112233
addikt
Az hogy családi ház tág fogalom. Mekkora területet néznél? Mennyi kamera szükséges azt neked kell eldönteni, mennyi területet akarsz figyelni. Wifis kamerát nem nagyon szokták ajánlani inkább kábeles verzió. Épülő háznál könnyen kivitelezhető a kamerának szánt kábelek elvezetése falban vagy ahol el tudod vinni, mert most épül, és nem utólag kell faragni érte.
Mindenképp magyarból kell vagy lehet külföldi rendelés is EU raktárból?
Összeg amit rászánnál? Nagy vonalakban ennyi, de vannak még részletek amibe egyenlőre nem mennék bele, mert azt a pénzügyi keret is nagyban befolyásolhatja.Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
AranyJ
friss újonc
Sziasztok!
Épülő családi házhoz keresek kamera rendszert, nem horror áron de megbízhatót.
Illetve hány db-ot kell felszerelni egy házhoz? Garázs, bejárati ajtó, hátsó rész pl?
Ezt találtam de nem ismerem de elég pro-nak tűnik.
https://ipon.hu/shop/termek/ezviz-c8c-2mp-kulteri-pt-wi-fi-ip-kamera-feher/1945660
Köszi -
jézusom
addikt
válasz Marci112233 #21438 üzenetére
Persze, hogy lehet, de sokkal drágább.
-
Marci112233
addikt
válasz jézusom #21436 üzenetére
Már linkelték hogy van POE nélküli NVR is, de tudtommal lehet POE NVR mögé kötni POE switchet és arra a kamerákat kötni. Azt hiszem van is köztünk olyan aki pont a linkelt POE NVR mögé rakott POE switch-et, és arra vanak aggatva a kamerák.
-
sambenez
addikt
-
jézusom
addikt
válasz Marci112233 #21430 üzenetére
néztem ezt a rögzÍtőt, hátha olcsón meglenne. van ez a kód: AK15OFF működik, de Így se olcsó. Így 102EUR
Fú ezt benéztem, nekem nem kell POE.
Rohadjak meg nem találok külön nvrt ami 8ch 4k...[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
válasz Marci112233 #21430 üzenetére
lehet hogy nekem is ezt kellett volna venni. Most itt szopok a kÍnai nvr boardommal.
-
jézusom
addikt
válasz Proci85 #21433 üzenetére
nekem is van makrai tápom. De ahogy nézegettem nem érdemes a POE kört megtáplálni, nagyon neccesen táplálná meg. Tényleg egyszerűbb egy ups, pedig jó ötletnek tűnt.
Még esetleg ha találok valami dc-dc konvertert olcsón azt kipróbálom, de a 48v sok lenne neki, sok kamerám van. -
Proci85
senior tag
válasz jézusom #21350 üzenetére
12V ugyan de makrai ups-t hasznalok. Ahol kell pl tp link tapo kamera miatt ott 9V DCDC-vel. Van 48V-s dc step up konverter is. Ekkor azért nagyobb akkut érdemes alá rakni.
ilyen Makrai kte ups-bol többet hasznalok. Synology nas, MikroTik router, net szolgáltatós modem, kamerák, GSM riaszto, stb megy róla. Ahol indokolt: 12V stabilizalot kap. [link][ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
Sziasztok. Jól értem,hogy ha poe switch-et veszek és kábellel kötöm össze a kamerát akkor nincs szükség külön tápra?
-
Marci112233
addikt
válasz jézusom #21428 üzenetére
H800-as szett rögzítője: [link]
És a kamerája: [link]Lényegében ezekből áll plusz kábelek. Alapból a H800-ashoz két 30 méteres és kettő 18 méteres kábelt adnak. Persze ez a 4 kamerás rendszerre vonatkozik.
-
vacs
Topikgazda
válasz apro_hardver #21426 üzenetére
Szia, mekkora területet szeretnél figyelni, milyen messze van a kerítés, később lesz-e bővítve, külföldi rendelés játszik-e, mekkora összeg áll rendelkezésre?
jézusom: I91B* = Annke C800
(^)(>.<)(^)
-
Szomj4s
tag
Sziasztok!
Elég sokat olvastam mostanában a topikot, és sokan nagy megelégedéssel használják az Annke kamerákat. Megrendeltem a H800-as szettet (4 kamera), és csak szeretném felhívni a figyelmet egy elég jónak tűnő akcióra. A de.annke.com-on a 2TB os HDD-vel szerelt verzió mindegyiknél olcsóbb, lehet elírták az árat(?)... 260EUR-ért jön majd valamikor. (AK15OFF kóddal) Amúgy nem volt engedélyezve a Magyarországra szállítás, írtam nekik, megoldódott -
apro_hardver
újonc
Sziasztok!
Már jópár órát rászántam, de továbbra is nehezen igazodom el a hihetetlen mennyiségű termék, és azok leírása közt... Pedig szerintem nem nagyok az elvárásaim.
Valaki tud esetleg referenciának mondani egy kamerát, ami az alábbiakat garantáltan jól teljesíti, hogy ahhoz mérjem az alternatívákat?
- Csőkamera, nagy látószöggel (minimum 120 fok)
- Kültéri
- POE tápellátás
- Ember detektálás - ez nagyon fontos, mert fa és kisállatok is lesznek a látómezőben...
- Riasztás emberdetektálás esetén
- Felhőre vagy NAS-ra rögzítése a riasztáskor készített felvételeknek
Köszönöm! -
gozso
őstag
-
akom
őstag
Sziasztok!
Vásároltam egy régebbi Dahua kamerát. IPC-HFW1435S-W-0280B (nem a IPC-HFW1435S-W-0280B-S2)
A kamera leírásában az van hogy egy Easy4IP nevezetű applikációval lehet használni. Sajnos ez az app már google playen nem található. Letöltöttem az .apk-t hozzá, de a regisztráció már nem lehetséges. Próbálkoztam más Dahua programokkal SmartPSS PC/Android, a kamerát megtalálja (IP címet látom), de felhasználónév és jelszót kér, pedig azt nem állítottam neki. (Reset után is ugyan ez.) Böngészőbe beírva 404-et dob a kamera IP-re (IE-vel is).
Számomra az a furcsa hogy nincs webfelülete a kamerának.
Van esetleg ötletetek hogyan lehetne a kamerát használni? Úgy látom ez egy 2018-as verzió. Lehetséges hogy egy 5 éves kamera már nem támogatott ?
-
senior tag
Pénteken telefont cseréltem (nem ez miatt), egy Samsung S22 lett a P30 Pro helyett. Hétvégén semmi probléma nem volt, ma reggel a PlayProtect ismét megugatta a pénteken telepített Mi Home-ot úgy, hogy pénteken is futtattam, de akkor nem találta kártékonynak. Megoldás egyelőre nincs, csak szólok, hogy esetleg másnál is várható - vagy a fene tudja. De azért kétféle telefonon, az egyik ráadásul out-of-the-box telepítve, fura.
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
senior tag
Kamerákra, egy LTE routerre, esetleg egy NVR-re és kábelekre, egy adat előfizetésre valamelyik mobil szolgáltatónál. Valamint 230V-ra a routerhez és az NVR-hez (kamerákhoz is kellhet).
Alapvetően fix 230V nélkül nyűgös lesz megoldani.
[ Szerkesztve ]
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
Yasuo
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy mezőgazdasági terület, mindentől távol, de azért 4G lefedettséggel, melyet 3-4 kamerával szeretnék figyelni. Szempont lenne, hogy mozgás esetén bármikor meg tudjam nézni telefonomon, hogy mi a helyzet.
Valaki tudna esetleg segíteni, hogy mire lenne szükségem? -
[w]
őstag
köszi, így valóban akad néhány releváns hozzászólás is
mindenesetre nem tudom, mit kezdjek a helyzettel hogy a július 14-én "útnak indult" kamerák még mindig Feucht-ban vannak és sajnos csak a legrosszabbra tudok gondolni, azaz tradicionális módon ellopták a csomagot
cmdr PETER W. VOLKOV
-
vacs
Topikgazda
Szia. Topik keresőbe beírod, hogy Reolink szállítás és kidobja pl ezt a hozzászólást.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
[w]
őstag
aki REOLINK kamerát rendelt meg tudja osztani tapasztalatát a szállítással kapcsolatban? mennyi idő alatt ért ide Németországból?
cmdr PETER W. VOLKOV
-
Tarokk79
aktív tag
Jól értem, hogyha a C800-as kamerákat egy külön PoE switch mögé rakom, akkor sokkal több mindent be tudok állítani a kamerákon? Az NVR-rel akkor is el tudom ugyanolyan jól érni? Vagy rosszul értem és a NVR switch mögé kötve is el tudom érni a kamerákat és ugyanúgy be tudok állítani rajtuk mindent a virtuális gazdagép engedélyezésével?
Az NVR-en a VCA alatt van az arc felismerés. Azt mondja a kamera ezt nem támogatja. Ehhez mi kellene?
-
snooze
veterán
sziasztok!
tudnátok ajánlani kültérre olyan kamerát,amibe be lehet állitani,hogy emberi mozgásra riasszon,illetve emailt is küldjön fényképpel! köszönöm!GO Gunners!!!
-
sambenez
addikt
válasz Marci112233 #21404 üzenetére
60m-hez szerintem már egy 6-os kamera kellene legalább.
De lehet a legjobb egy zoomos lenne amit pontosan be tudnál állítani. -
Marci112233
addikt
Köszönöm a választ!
Néztem az összefoglalót csak nem mentem rá a bővebb információra. Most megnéztem, és jobb lesz számunkra még egy C800, ugyanis a mostani C800-ak is 10-12 métert néznek. Ahova meg kéne mint írtam ennél is többet kell belátnia.
-
vacs
Topikgazda
válasz Marci112233 #21402 üzenetére
Nihill csinált tesztet NC400-ról is, topik összefoglalóban megtalálod az Annke résznél.
(^)(>.<)(^)
-
Marci112233
addikt
Újabb kérésem akadt. Most látom az NC400 egy árban van most a C800-al. Megérheti azt megvenni? Mennyivel rövidebb távot lát be hosszan mint a C800? Ha NC400 lesz a befutó akkor a már korábban mutatott C800-al készült kép kamera helyére menne, az meg kifelé nézve lenne áthelyezve, és ott kb 60 méterig kell lásson.(Tudom éjjel ez nem fog menni, de nappal elvileg el kéne addig látnia, és a figyelt terület a háztáji kiskert lenne, ugyanis megjelent a két lábon járó vad.)
-
Marci112233
addikt
válasz sambenez #21400 üzenetére
Köszönöm a választ!
Valóban megnézhettem volna, illetve néztem is, de inkább mentem a biztosra.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest